Mätningsingenjör/teknisk lantmätare till ledande teknikkonsultbolag

Om jobbet

Är du teknisk lantmätare eller mätningsingenjör och vill börja arbeta på ett av Nordens ledande teknikkonsultbolag? Då har du din chans nu! Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk lantmätare/mätingenjör kommer du att arbeta i olika projekt, det kan exempelvis vara förbifart Stockholm, Hallandsåsen eller höghastighetståg mellan Stockholm & Göteborg. Du arbetar både inhouse och ute på fält. I din vardag kommer du att utföra mätningar, beräkna och redovisa resultat, arbeta med modulering, arbeta med 3D-scanning, skapa relationshandlingar osv.

Din profil

Du är en positiv person med vilja och driv till att utveckla dig själv, gruppen och företaget. Du ser dig själv i en konsultroll och bidrar med nyfikenhet och positiv anda!

Krav:
  • relevant utbildning inom kart- & mätningsteknik, teknisk lantmätare, mätningsingenjör eller dylikt
  • svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • erfarenhet som konsult
  • relevant arbetslivserfarenhet
Villkor

Start: Omgående
Ort: Stockholm, Solna

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Jenny Holmberg, 0735-23 68 58

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

Vår kund är en av Nordens ledande teknikkonsultbolag. Du erbjuds en givande karriär bland mycket kompetenta kollegor och får arbeta i framstående projekt. Du sitter i nya, fräscah lokaler och arbetar med intressanta kunder och projekt.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.