Materialplanerare till internationellt företag i Södertälje

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet av materialplanering? Är du strukturerad och kommunikativ? Då har vi på Adecco uppdraget för dig med start omgående!

Om Tjänsten
Vår kund är ett globalt företag med försäljning av lastbilar, bussar och tjänster i 100 länder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som materialplanerare hos vår kund består i att vara i kontakt med avropade leverantörer/tillverkare samt att göra bedömningar av volymer. Vidare kommer du även att hantera ordrar och fakturor.

Om Dig
Du som har en utbildning inom logistik med minst 3-4 års erfarenhet av materialplanering kommer snabbt att komma in i arbetet. Vidare har du goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift. Behärskar du andra språk ser vi detta som meriterande för tjänsten.

Mycket goda kunskaper i Office paketet, framförallt Excel, är även en förutsättning för att lyckas i rollen!

I rollen som materialplanerare kommer du ha mycket kontakter externt och internt varvid vi ser att du som söker är kommunikativ och service minded. Är du dessutom strukturerad och effektiv är detta uppdraget för dig.

Om Anställningen
Tjänsten som materialplanerare är ett konsultuppdrag med tillsättning i början av november. Uppdraget sträcker sig fram i ca 6 månader med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gr att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.