Materialhanterare till Scania

Om jobbet

Randstad ansvarar för all rekrytering av produktionspersonal till Scania i Södertälje och Luleå. Vi har flera hundra anställda som jobbar på Scania - och nu söker vi fler! Om du vill ha en arbetsplats som erbjuder spännande arbetsuppgifter i hjärtat av svensk industri så kommer du trivas som konsult på Randstad, med uppdrag på Scania. Randstads team sitter på plats i Scanias lokaler för att hela tiden finnas nära både våra anställda och vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Som materialhanterare på Scania är arbetsuppgiften fokuserad på att löpande förse monteringslinor och maskinparker med allt material och samtliga delar som verksamheten behöver. Dina arbetsuppgifter innebär både att stående sortera och plocka material samt truckkörning. D Du ansvarar också för förebyggande underhåll på ditt arbetsområde och du förväntas aktivt delta i att löpande förbättra arbetsmetoderna.

Din bakgrund

Formella krav: * Gymnasieutbildning * Du kan jobba skift * B-körkort * Truckkort TLP10 * God fysik Vi söker både dig som har längre erfarenhet av logistik och dig som är ny i arbetslivet. Det är meriterande om du jobbat som materialhanterare alternativt truckförare inom fordonsindustrin. Du gillar att arbeta under givna instruktioner och i ett högt tempo. På Scania är samtliga instruktioner skrivna på svenska varav vi har höga krav på kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Dina egenskaper

Du som söker har ett stort engagemang och är noggrann i ditt arbete, kvalitet är alltid ett ledord på Scania. Du har en positiv inställning och vill ge kunden den bästa servicen. Arbetet bedrivs oftast i team och vi värdesätter din goda samarbetsförmåga högt. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och att du har lätt för att ta egna initiativ. Lättlärd och strukturerad är andra egenskaper som vi värdesätter.

Ansökningsprocess

Vi tar Enbart emot ansökan via webben. Tillsättning sker löpande. Om du är aktuell för tjänsten kommer vi kontakta dig per telefon.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
50
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.