Materialhanterare till kund i Älvsjö

Om jobbet

Om företaget

Vi söker nu för kundsräkning en materialhanterare som har erfarenhet av motviktstruck och SAP. Du kommer att vara anställd genom Lernia i sex månader och efter det finns mycket stora möjligheter att arbete direkt hos kunden.

Kund företaget är ett ledande teknik- och tjänsteföretag som drar nytta av de globala möjligheter för stark och meningsfull utveckling som ges. Deras ambition är att förbättra människors livskvalité med hjälp av innovativa och nyttiga lösningar. De fokuserar på sina kärnkompetenser inom fordons- och industriteknik liksom på produkter och tjänster för professionella och privata användare.

Som anställd på Lernia erbjuder vi bland annat.

Friskvårdbidrag
Kollektivavtal
Utbildningar genom AMT
Lön enligt GFL
Möjlighet att hitta nästa steg i karriären via karrärväxling

Arbetsuppgifter

Som materialhanterar kommer du att ta emot gods, markera produkter och även återrapportera. Arbetet kommer även innebär en del körning av motviktstruck. Då du kommer att arbeta i SAP är det viktigt att du både har förståelse för att använda system i en lagermiljö och även har använt SAP.

Formell kompetens

Krav
Truckkort A-B
Sap

Merit
Erfarenhet av motviktstruck
Traverskort
Säkra lyft utbildning

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Arbetsider 07-16
Plats: Älvsjö
Lön: Lön
Hyresrekrytering

Tillträdesdag

Omgående

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Kontakt

Ring Erik Arrenfeldt, 0722541601

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.