Masterdata analytiker organisation till Systemförvaltningsenheten

Om jobbet

Sökande avdelning:

Organisationskontoret består av två sektioner (Analys och Genomförande) samt ett Ledningsstöd. Avdelningens huvuduppgift är att tillse att beslutad organisation finns i system PRIO vid rätt tidpunkt och på rätt plats. Nu vill vi förstärka upp vår Analyssektion med en ny medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Analyssektionens huvuduppgift är att analysera inkomna underlag avseende organisationsförändringar och kontrollera att de följer Försvarsmaktens verksamhetsregler och är möjliga att genomföra med hänsyn till systemtekniska begränsningar. Sektionen har även en konsultativ roll avseende organisationsförändringar gentemot förbanden ute i landet. Sektionen ansvarar för och genomför utbildningar avseende organisationsstyrning.

Kvalifikationer:
  • Dokumenterad erfarenhet av tjänstgöring i Försvarmakten (gärna från olika befattningar och förband)
  • Mycket god kunskap om Försvarsmaktens organisation
  • Goda kunskaper i MS Office framförallt Excel
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
  • Har vana att driva projekt
Meriterande kvalifikationer:
  • Erfarenhet från tjänstgöring vid flygförband
  • Erfarenhet från tjänstgöring vid stab
  • Erfarenhet av arbete i SAP
  • Vana av att hålla föredragningar och presentationer
Personliga egenskaper:

Problemlösare - Du ska tycka om att finna och se lösningar på utmaningar.

God analytisk förmåga - Du har ett strukturerat arbetssätt, stor noggrannhet och förståelse, då informationen vi hanterar till stor del är komplex och oftast tidskritisk.

Då sektionen är liten och samarbetet bitvis intensivt kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet. Du ska vara flexibel, kunna ta eget ansvar, ha en känsla för service samt ha en god förmåga att arbeta och fatta beslut både enskilt och i grupp.

Övrigt

Tillsvidareanställning (sex månaders provanställning tillämpas).
Arbetsort: Stockholm
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Detta är en oberoende befattning

Förfrågningar om befattningen kan göras till:

Marie Edström, Sektionschef Organisationskontoret, 072-353 64 81
Jeannette Wagenius, Masterdata Analytiker Analyssektionen, 010-823 77 18

Fackliga kontaktpersoner vid FMTIS är:

SACO, Per Hosinsky
OFR/S, Clarence Arnstedt
OFR/O, Håkan Larsson
SEKO, Hans Monthan

Samtliga nås via växeln på: 019-39 35 00

Välkommen med din ansökan senast 2017-01-08. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Systemförvaltningsenheten (SFE) är Försvarsmaktens enhet för förvaltning av IT-system och masterdata med det huvudsakliga uppdraget att säkerställa systemens och masterdatans nytta för verksamheten. SFE förvaltar drygt 80 av Försvarsmaktens IT-system som spänner över områden som logistik, HR, ekonomi, information och teknik.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var