Maskintekniker till Lantmännen Cerealia

Om jobbet

Lantmännen Cerealia söker en maskintekniker till Färdigmatsproduktionen i Järna då en spännande expansion av verksamheten pågår.

Lantmännen Cerealia är en av Nordens största koncerner inom livsmedel där färdigmatsproduktionen i Järna är en del som specialiserat sig på kyld färdiglagad mat. Inom färdigmatsproduktionen i Järna tillverkas kylda färdigrätter under varumärkena Gooh, Go Green och Kungsörnen. Lantmännen Cerealia lägger stort fokus på att säkra kvalité genom hela produktionskedjan.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som maskintekniker innebär en nyckelroll där både direkta reparationer samt förebyggande underhåll förekommer.

Fokus ligger vid en fortsatt utveckling gällande anläggningens effektivitet där förbättringsarbetet drivs enligt Lantmännens koncept LEAD. Tjänsten innefattar nära samarbete med övrig personal inom underhållsavdelningen samt hela produktionen med tillhörande personal i kök, produktionslinje samt packningsavsnitt. Detta täta samarbete resulterar i en arbetsplats med god sammanhållning med stolta medarbetare.

Arbetet är förlagt på 2-skift med arbetstid mellan kl 06-22.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenheter inom process-/tillverkningsindustrin på mek- eller elsidan där du har arbetat med avhjälpande och förebyggande underhåll.

Erfarenhet av arbete i rostfria material, styr- och reglerteknik samt med kontinuerligt förbättringsarbete i enlighet med LEAN är önskvärt. Meriterande är en utbildningsbakgrund inom teknikområdet på gymnasial- eller eftergymnasial nivå.

Du behöver behärska svenska i tal och skrift samt också ha goda kunskaper i engelska då många av våra maskinleverantörer och manualer är engelskspråkiga.

Dina egenskaper

Rollen som maskintekniker kräver en ansvarstagande, proaktiv medarbetare som får energi av ett nära samarbete på arbetsplatsen där laganda är en av grundpelarna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker en person som har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva sitt arbete och projekt framåt.

Du har lätt för att samarbeta i team, är serviceinriktad och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Vidare är du angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökningsprocess

Lantmännen Cerealia har valt att samarbeta med Randstad i denna rekrytering.

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Reparatörer
Mekanik

Mejla Randstad AB

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. I dagsläget har vi kontor i bland annat Stockholm, Göteborg, Västerås och Malmö. Randstads verksamhetsfilosofi går att sammanfatta med orden "good to know you", som uttrycker vår tillgänglighet, vår vilja att lyssna och vårt engagemang för goda samarbeten.