Maskinsäljare

Om jobbet

Vår moderna anläggning i Kungälv

Vill du vara delaktig i vår fortsatta expansion? Trivs du i en organisation som präglas av öppenhet? Då kan du vara vår nye säljare!

Vi söker nu till vår anläggning i Haninge (Stockholm) en

Maskinsäljare

Din uppgift blir att sälja våra entreprenadmaskiner till entreprenörer, uthyrningsföretag och kommuner med fokus på östra Sverige. Du har din bas vid vår moderna anläggning i Haninge i södra Stockholm. Du skall marknadsföra alla våra maskiner från Kobelco och övriga märken vi arbetar med. Du trivs med att aktivt leta affärsmöjlighter och du får ett professionellt stöd av dina erfarna kollegor. Arbetet innebär resor i tjänsten.

För att lyckas har du din bakgrund i entreprenadmaskinbranschen. Du behöver inte nödvändigtvis ha arbetat med försäljning utan kan även idag vara exempelvis maskinist med viljan att utvecklas i en säljarroll. Det viktigaste är dina personliga egenskaper. Du har gott om driv/energi och ett tydligt affärsfokus. Framför allt är du en lyhörd och lyssnande människa och en stark relationsbyggare med viljan att utvecklas.

Vi erbjuder mycket goda villkor för rätt person. Välkommen till vårt team!

Har du ytterligare frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per Asplund på Säljpoolen, 031 -704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Beck Maskin AB är ett dotterbolag till Beck Maskin AS i Norge och tillsammans har vi i år en budgeterad omsättning på ca 280 MSEK. Beck Maskin Sverige AB kommer i år att omsätta ca 150 MSEK. Gruppen är mycket solid och har en samlad soliditet på ca 50%. Vi har lång erfarenhet från branschen och har nu fått ett fantastiskt lyft sedan vi fått agenturen för Kobelco Japanska grävmaskiner. Andra produkter är Airman minigrävare (samproduceras med Hitachi) Gehl kompakt och hjullastare, Venieri hjullastare, BMDumperen (från Messersi), BM släpet från Indespension, BM skopan, BMTrack (gummilarver till alla småmaskiner på marknaden) Vi har också en omfattande service, reservdels och uthyrningsverksamhet. Vi har även anläggningar i Oslo och Kungälv och ett nätverk av ÅF/Servicepartners runt om i landet som stadigt växer. För mer information om oss var god se www.beckmaskin.se

Sökord: Försäljningsingenjör, Utesäljare, Säljare, Teknisk säljare, Fältsäljare, Representant, Area Manager, Account Manager.
Jobbfakta
Ort
Haninge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!