Maskinoperatör till AstraZeneca i Södertälje

Om jobbet

Vill du arbeta i AstraZenecas produktion i Södertälje? Har du erfarenhet av arbete i industri eller produktion? Då är tjänsten som Maskinoperatör något för dig!

Om uppdraget
AstraZeneca är ett globalt, innovationsdrivet bioläkemedelsföretag med fokus på forskning, utveckling och marknadsföring av receptbelagda läkemedel. I Södertälje har AstraZeneca 3500 medarbetare med produktion av aktiv läkemedelssubstans i högteknologisk miljö.

I din roll som Maskinoperatör kommer du att arbeta med maskinövervakning och ansvara för att produktionen flyter på i önskad takt. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter då det förekommer arbetsrotation vid maskinernas stationer. Produktionsarbetet sker i renrumsklassade miljöer vilket förutsätter stor noggrannhet och ordning.

I arbetet kommer det ingå:
  • övervakning av maskiner
  • underhåll av maskiner
  • dokumentation
Tjänsten är på heltid och är förlagd 2-, 3- & 5-skift.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av industri- eller fabriksarbete. Har du arbetat med LEAN och GMP ser vi det som meriterande. Det här är ett jobb för dig som är självgående, noggrann och tycker om att arbete i grupp.

Viktigt för tjänsten är:
  • fullständig gymnasial utbildning (bifoga betyg i din ansökan)
  • möjlighet att arbeta skift
  • max en månads uppsägningstid
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Maskinoperatör är ett konsultuppdrag med löpande tillsättning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och det finns chans till förlängning.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV, personligt brev & gymnasiebetyg.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Forsby-Jansson 08-598 98 264.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.