Maskinmekaniker

Om jobbet

Presentation

Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Som mekaniker hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som mekaniker hos oss kommer du att utföra service, reparationer och rekonditionering på våra maskiner. Maskinerna som vi har är grävmaskiner, hjullastare, dumprar, teleskoplastare, vältar och mycket annat. Du kan även komma att göra leverans- och ankomstkontroller med efterföljande åtgärder. I vår slangverkstad kommer du även vid behov tillverka hydraulslang. Arbetena sker mestadels i verkstad men det förekommer ibland att uppdragen utförs ute i fält.

Utbildning/erfarenhet

Vi vill att du har minst 1-2 års erfarenhet av arbete med tyngre fordon. Du har förmodligen gått en fordonsteknisk utbildning tidigare och gillar att skruva med maskiner eller andra fordon. Du gillar även ordning och reda och du uttrycker dig tydligt i tal och skrift på svenska och har inga problem med att leverera utsatta mål och hålla tider. Vi söker dig som är serviceminded och har god samarbetsförmåga. Du har ett genuint intresse för människor och du har ett gott öga för kvalité. Förutom grundläggande kunskaper inom maskinteknik är det till fördel om du även har kunskaper inom svets och smide. Krav på körkort lägst klass B. CE kort och maskinförarbevis är meriterande.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Anders Hedlöf, 08-6007071

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Arema Rental AB är grundat 2001 och är ett av de främsta uthyrningsbolagen när det gäller uthyrning av större entreprenadmaskiner utan förare. Vi har maskiner i viktklasserna 1-40 ton. Vi är en liten men drivande organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Idag är vi 7 anställda men vi har mycket tydliga tillväxtplaner. Vi ligger belägna i fräscha lokaler i Rosersbergs industriområde. Där finns kontor och verkstad med tvätthall samt slangverkstad.
Arema Rental har kollektivavtal med IF Metall och är medlem i Motorbranschens arbetsgivarförbund.

Meddelande till rekryteringsbolag etc.

Om du är säljare för rekrytering/bemanning, rekryteringsannonser eller liknande så behöver du ej gör dig besväret att kontakta oss då dessa kontaktförsök kommer att negligeras. Alla ni andra är välkomna med Er ansökan.


Hitta hit

Visa var