Maskinförare sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Just nu söker vi en Maskinförare för uthyrning till vår kund. Vår kund är ett ledande återvinningsföretag med ca 1000 medarbetare i Sverige. Du kommer arbeta i en sammansvetsad och trevlig grupp som tycker samarbetet är mycket viktigt. I företaget finns goda utvecklingsmöjligheter. För rätt person finns även möjlighet att få anställning direkt hos kunden efter en tids inhyrning.

Som maskinförare arbetar du främst med att lossa, lasta och förflytta material genom att framföra hjullastare/motviktstruck/materialhanterare men även att utföra löpande underhåll och service av kundens maskiner. I tjänsten ingår också att vid behov kontrollera och sortera material samt rapportera eventuella avvikelser gentemot kund. Arbetet är självständigt kräver ansvarstagande. Arbetsplatsen ligger i Huddinge.

Vi söker dig som har:
  • Gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Erfarenhet av att köra hjullastare eller grävmaskin
  • Körkort
  • Datavana
  • Goda kunskaper i svenska
Vi ser gärna även att du har erfarenhet inom återvinning, industri eller liknande. Det är meriterande med Maskinförarbevis, ADR 1.3 samt heta arbeten.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är social. Du har lätt för att samarbeta med andra och gillar problemlösning.

Vi intervjuar kandidater löpande så tveka inte och skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.