Marktekniker

SISAB · Teknik & Ingenjör · 12 nov

Om jobbet


Vi söker nu Marktekniker till Driftavdelningen.


Det här är driftavdelningen
Driftavdelningen ansvarar för daglig och planerad drift av den yttre skötseln för marken till våra skolor och förskolor. Den totala ytan mark uppgår till 290 hektar dvs. 2 900 000 kvm markyta eller den mer greppbara beskrivningen 405 st fullstora internationella fotbollsplaner.

Din profil
Som Marktekniker på driftavdelningen svarar du för bevakning och uppföljning av markskötsel. Rollen kräver att du kan hantera olika syn på utförande och har en förmåga att se behov av förändringar. Du är en problemlösare som kan handskas med och styra leverantörer/entreprenörer och har en förmåga att hantera eventuella intressekonflikter.

Som person är du positiv, serviceinriktad och har en god samarbets- och initiativförmåga. Du har lätt för att etablera kontakter då du kommer att ha daglig kontakt med entreprenörer, kunder och markkonsulter. Du kommer att samarbeta med internt med samordnare, förvaltare och fastighetsvärdar.

Kvalifikationer
Du innehar Trädgårds- eller markteknisk utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har några års erfarenhet inom området. B-körkort är ett krav.

En dag på jobbet
Vi sitter i trevliga lokaler med goda kommunikationer vid Liljeholmen. Hos oss på driftavdelningen finner du en trygg arbetsmiljö där du spenderar en del tid på kontoret tillsammans med 40 engagerade kolleger, men du gör också besök på våra fastigheter.

Typiska dagliga arbetsuppgifter för dig som marktekniker innebär bland annat att:
  • Svara för dagligt uppföljning av entreprenader inom ansvarsområdet.
  • Ansvara för att leda och fördela arbetet i markskötselentreprenader.
  • Svara för att upprätta/följa utveckla planerat skötselschema för mark.
  • Analysera och aktivt följa upp skötsel och efterlevnad av avtal.
  • Uppföljning och identifiering av avvikelser, identifiera förbättringsåtgärder.
  • Ansvarar för kvalitetskontroll av utförda arbeten på objekten.
  • Vara engagerad och behjälplig och ett stöd i markfrågor internt såväl som externt

Ditt nästa steg

Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök-knappen nedan. För information om tjänsten kontakta Jessica Lindberg (Enhetschef) 08-508 470 21 eller Marie Langheden (Personalspecialist) 08-508 461 36.

Vi arbetar löpande med urval så skicka din ansökan snarast. Dock senast 2016-10-01.

Det här är SISAB
SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB, är ett kommunalt bolag inom koncernen Stockholms stadshus AB. Bolaget omsätter cirka 2 miljarder kronor och äger 590 förskolor, grundskolor och gymnasier i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder. Totalt äger och förvaltar SISAB 1,8 miljoner kvadratmeter, där fler än 100 000 människor vistas dagligen.

För att ge barn och ungdomar bästa möjliga start i livet äger, förvaltar och utvecklar vi Stockholms skolor och förskolor. Med hållbarhet och smarta lösningar i trygga och inspirerande utbildningsmiljöer bidrar vi till att forma framtidens Stockholm. Läs mer om oss på www.sisab.se.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget