Marknadskoordinator till Unilabs

Unilabs · Marknadsföring · 14 dec

Om jobbet

Unilabs söker en marknadskoordinator med servicekänsla till huvudkontoret i Solna

Söker du en varierad roll inom marknadsföring som marknadskoordinator / marknadsansvarig? Arbetar du kanske som marknadsassistent idag men känner dig redo för större utmaningar? Då har vi en tjänst för dig.

Vi söker någon som kan börja så snart som möjligt så ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Unilabs verkar inom vårdsektorn och har ett stort patient- och kundfokus som genomsyras av empati och respekt. Du kommer komma till en tjänst som är väldigt varierande och ändras helt beroende på vad fokus för dagen är. Ingen dag kommer vara den andra lik.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som marknadskoordinator kommer du att ansvara för marknadsföringen praktiskt för den svenska verksamheten. Arbetet går ut på att stödja försäljningsteamet och verksamheten i den externa kommunikationen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:
  • producera marknadsmaterial och säljstödsmaterial såväl analogt som digitalt
  • löpande hantera och uppdatera den svenska hemsidan
  • koordinera kampanjaktiviteter och vara ett stöd i externa marknadsaktiviteter såsom event och mässor
  • ansvara för kontakt med externa leverantörer såsom reklambyrå
  • kvalitetssäkra översättningsarbeten på svenska och engelska
  • administrera extern information av våra enheter i tryck och digitala kanaler
  • delta i att utforma kampanjer tillsammans med säljavdelningen och verksamheten
  • ansvara för Unilabs närvaro på sociala medier såsom Facebook och Twitter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Unilabs sitter på nionde våningen i ljusa, fina lokaler några minuters gångväg från Solna Station. Du kommer att rapportera till en av Unilabs Sverigechefer. På huvudkontoret arbetar också ett 20-tal kollegor.

Du kommer ibland att resa inom Sverige och stödja verksamheten i kundaktiviteter eller med kommunikationsmaterial vilket innebär att du kommer att resa cirka 2 dagar i månaden.

Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag där målet är att Unilabs direktanställer efter 3-6 månader.

VEM ÄR DU?

Du har en god känsla för skapandet av inspirerande texter och grafisk form. Som person ser vi att du är social, självständig och strukturerad. Du är en person med helhetsblick som tar ansvar och agerar med prestigelöshet och gott självförtroende.

Vi tror att du har 2-5 års erfarenhet av liknande tjänster där du arbetat i en blandad roll med mycket ansvarstagande och självständighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift liksom i layoutprogram såsom Photoshop och InDesign samt kan skapa presentationer i Powerpoint.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator
Kontakt

Ring Hendrik Christiansson, 070-9378702

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.