Marknadskoordinator till Rusta

Rusta · Marknadsföring · 7 nov

Om jobbet

Vi på Rusta söker nu en Marknadskoordinator till vårt huvudkontor i Upplands Väsby. Rusta befinner sig i en stark tillväxtfas och fortsätter förstärka organisationen med ny kompetens. Rustas marknadsavdelning ansvarar för Rustas marknadsaktiviteter i Sverige, Norge och Tyskland. På avdelningen finns en inhouse-reklambyrå som producerar Rustas annonser, reklamfilmer samt genomförandet av pressvisningar, event och produktutlåning. Avdelningen ansvarar också för, produktion av Rustas direktreklam och produktförpackningar

Din roll som Marknadskoordinator
Arbetet som Marknadskoordinator på Rusta är brett och inkluderar allt från medieplanering och projektledning till löpande koordinering, uppföljning och utvärdering av marknadsaktiviteter och kampanjer. I tjänsten ingår ett särskilt ansvar för att planera, utveckla, publicera, sponsra och följa upp innehåll i Rustas sociala medier. Detta inkluderar både egen produktion av texter och innehåll, men även inköp av tjänster relaterade till produktion av text-, bild- och rörligt material. Vidare skapar du rapporter genom insamling, analys och sammanfattning av marknads- och försäljningsdata.

Din profil
För att lyckas i rollen krävs att du har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller liknande. Tidigare jobb med erfarenhet av social medier och projektledning är meriterande liksom att du är en duktig kommunikatör med goda kunskaper i svenska och engelska. Du är van att ta fram och analysera data och sammanställa och utveckla rapporter. Som person är du driven och energisk, trivs i en fartfylld miljö och har en mycket god förmåga att hantera ett högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och har en naturlig förmåga att få med dig människor på ett prestigelöst sätt.

Vad vi erbjuder
Vi på Rusta erbjuder dig en utvecklande marknadsroll i ett av branschens snabbast växande företag. Kulturen präglas av glädje, högt tempo och Rustas värderingar enkelhet, mod, engagemang och tillsammans.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 7 november
2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viviane Helminen på tel. 0768 - 61 98 53.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator
Kontakt

Ring Viviane Helminen, 0768 - 61 98 53

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Rusta är en detaljhandelskedja som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga produkter för hem och fritid som ger många människor mycket för pengarna. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 76 varuhus över hela Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder och fem nyöppnade varuhus i Norge. Huvudkontoret ligger i Upplands Väsby utanför Stockholm och Rustas två distributionscentraler är belägna i Nässjö och i Landsbro. Läs mer om oss på www.rusta.se.


Hitta hit

Upplands Väsby Visa på karta

Visa var