Marknadskoordinator till peab bostad i stockholm

Om jobbet

Det här är tjänsten för dig som är duktig på att skriva! Har du även ett öga för form och färg samt tycker att det verkar spännande att arbeta hos en av Sveriges största bostadsutvecklare? Då har du kommit rätt! Peab Bostad arbetar med att utveckla bostäder och nu söker vi dig som är skicklig på att kommunicera och marknadsföra Peab bostadsprojekt på ett tydligt och attraktivt sätt.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Peab Bostads räkning en marknadskoordinator med fokus på försäljningsdrivande marknadsföring.

Peab Bostad arbetar med att utveckla, producera och sälja bostäder. Som marknadskoordinator på Peab Bostad i Stockholm arbetar du med att skapa text och bild för aktuella bostadsprojekt i regionen. Tjänsten verkar för att driva försäljning och ge Peab Bostad rätt förutsättningar för att kunna sälja sina bostadsprojekt på ett framgångsrikt sätt. Detta innebär att du blir ytterst ansvarig för att ta fram text, information och se till att material finns tillgängligt för marknaden under bostadsprojektets försäljning.

Rollen passar dig som vill utvecklas inom marknadsföring och content hos en av Sveriges största bostadsutvecklare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Peabs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Peab Bostad AB. Tjänsten är ett långt föräldravikariat vilket innebär att det här är en visstidsanställning om cirka 13 månader. Fortsätter bostadsutvecklingen i Stockholm så som idag, finns det mycket goda möjligheter till att positionen övergår till en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

På Peab Bostad i Stockholm arbetar det cirka 50 personer idag och alla verkar mot samma mål; att utveckla bostäder. Du kommer att arbeta i flera projekt samtidigt, vilket innebär att du kommer ha många samarbetspartners, kollegor och kontaktytor i rollen. Du kommer arbeta i projektteam tillsammans med bl.a. projektledare, kundansvariga och arkitekter. Som marknadskoordinator är du ansvarig beställare mot mediebyrå, produktionsbyrå, leverantörer inom 3D-visualiseringar m.m.

I rollen kommer du till exempel att:
 • författa nyhetsbrev och inbjudningar
 • planera och beställa annonsering via Peab Bostads mediebyrå
 • följa upp annonsering, analysera och utvärdera resultat av annonskampanjer
 • ansvara för skapandet av allt säljmaterial såsom broschyrer, annonser och skyltning
 • uppdatera webben med information och bilder
 • publicera nyheter på sociala medier
 • förbereda och genomföra försäljningsevent
Vi söker dig som
 • har examen inom marknadsföring, kommunikation eller liknande
 • har arbetat med webben sedan tidigare
 • har erfarenhet av något CRM-system, gärna Vitec
 • har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du:
 • har arbetat i ett webbpubliceringsprogram, gärna Episerver
 • har arbetat med sociala medier tidigare
 • har arbetat i bygg- eller bostadsbranschen
 • har erfarenhet av arbete i Photoshop och InDesign
Som person har du ett sinne för text, bild och har lätt för att se helhetsperspektiv. Du är en skicklig skribent med fallenhet för det svenska språket. Vidare är du initiativtagande och kreativ vilket innebär att du kan bidra med egna idéer och förslag. Därtill är du strukturerad eftersom arbetet innebär mycket koordinering, administration samt många prioriteringar under en arbetsdag eftersom du har tighta deadlines i ditt arbete. Självklart är du även en mycket bra samarbetspartner eftersom rollen innebär kontakt med många olika roller både internt och externt!

Det är viktigt att du som söker denna tjänst även delar Peabs kärnvärden jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig! Läs gärna mer om Peab Bostad och deras bostadsprojekt på Peab Bostad

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt, gärna under januari månad 2017, vi accepterar max 2 månaders uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, visstid cirka 13 månader, minst till mars år 2018.
 • Placering: Peabs kontor i Solna
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Maria Gunnardo tel.: 08- 522 589 02 eller email: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vi kan även komma att tillsätta tjänsten innan annonsen är nertagen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Peabs vision är att vara Nordens hållbara samhällsbyggare. Att bygga för framtiden innebär att det som Peab bygger idag även ska klara av morgondagens krav på god etik och ett genomtänkt miljöarbete. Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle? Då är Peab en arbetsgivare för dig!