Marknadskoordinator till Lernia

Lernia AB · Marknadsföring · 18 dec

Om jobbet

Till Lernia söker vi en digital Marknadskoordinator. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, med start i början av januari och fram till sommaren, med goda chanser till förlängning eller anställning hos kund.Ditt uppdrag

Till Lernia söker vi en Marknadskoordinator med fokus på digitala medier för att stärka upp marknadsteamet som idag består av 9 personer. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att skapa målgruppsanpassat innehåll och aktiviteter som syftar till att skapa en effektiv kundkommunikation.

I rollen som Digital Marknadskoordinator arbetar du tätt tillsammans med verksamheten och Lernias inhouse byrå och externa byråer. Tjänsten innebära omväxlande arbetsuppgifter. För att lyckas på allra bästa sätt är det viktigt att du alltid har affären i fokus. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Skapa landningssidor och banners för webben, skriva målgruppsanpassade SEO texter till webbsidan.
  • Ta fram nytt och förbättra befintligt marknadsmaterial, kreativa digitala kampanjer produktblad.
  • Utveckla Lernias närvaro på sociala medier, digital annonsering och SEM/SEO.
  • Vara beställare av olika byråtjänster; reklam, media och digitala byråer

Din bakgrund


Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom marknad eller kommunikation och några års arbetslivserfarenheter från liknande tjänster. Vi lägger stor vikt vid att du är duktig på att skriva säljande och beskrivande texter samt har en känsla för layout. Det är meriterande om du har kunskaper i EpiServer, men inget krav. Tjänsten kräver att du obehindrat uttrycker dig professionellt i tal såväl som i skrift på svenska och engelska.

Viktigt för att du ska trivas i rollen är att du har god förståelse för det digitala landskapet och digitala plattformar ur både ett tekniskt- och marknadsperspektiv. Vidare är det meriterande om du har förståelse för och erfarenhet av digitala köpprocesser. Du arbetar självständigt och är målmedvetet. Som person är du innovativ, ansvarsfull och strukturerad. Du har modet att lyfta fram och genomföra dina idéer.


Var hamnar du?


Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag där du kommer att bidra till att skapa ett samhälle där människor kan försörja sig själva och där företag kan växa och blomstra. Om du är intresserad av att vara med och skapa ett hållbart samhälle är detta rätt organisation för dig!

Vad får du ut?

Som konsult hos oss på KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vilka är vi?

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi finns i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är idag ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vad händer sen?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Erik Värendh Månsson evm@kimm.se eller konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

När du blir en av oss

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget