Marknadskoordinator till ERFATOR

Bravida · Marknadsföring · 22 dec

Om jobbet

Har du ett intresse inom byggbranschen, är duktig på att skriva texter samt har erfarenhet från en koordinerande roll sedan tidigare? Då tror vi att det här jobbet skulle passa dig!

Hos oss får du möjlighet att ta dig an en koordinerande- och utvecklande roll som innefattar arbete med marknad, branding, event, anbud, kommunikation och administration både tillsammans med kunder och vår intern personal. Som person räds du inte över att ha flera arbetsuppgifter parallellt utan arbetar proaktivt för att driva arbetet framåt.

Är du rätt person för uppdraget? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!
ARBETSUPPGIFTER
Som marknadskoordinator kommer du att arbeta brett, högt och lågt med att stötta projektledarna och vara delaktig i att utveckla företaget. Du arbetar fram material inom anbudsprocesser som kan vara exempelvis profilering av våra referensprojekt och konsultprofiler (CV). En annan uppgift är att profilera företaget på social medier och hemsida samt ansvara för kontinuerlig marknadskommunikation ut på kanaler som te.x. Mynewsdesk. Som marknadskoordinator kommer stort fokus ligga på det skriftliga språket där du dels kommer att redigera redan befintligt material men också upprätta egna texter. Det är viktigt att dessa texter upprätthåller en hög språklig kvalitet då de kommuniceras ut till företagets befintliga och potentiella kunder. Du kommer dessutom arbeta mycket med marknadsevent men även planering och genomförande av interna aktiviteter som exempels konferenser. I detta arbete kommer du i kontakt med vår personal och konsultpartners. Du ska gilla att hålla många bollar i luften och vi lovar att det aldrig blir långtråkigt.

Vi söker dig som
Har tidigare erfarenhet av att skriva och bearbeta texter, arbetat i en koordinerande roll samt har kunskap om byggbranschen samt tidigare erfarenhet av marknadsarbete. Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll och vi lägger stor vikt vid ditt intresse för dina språkliga kunskaper samt dina erfarenheter med arbete inom marknadsföring och administration.

I rollen marknadskoordinator ska du vara driftig, initiativtagande och inte rädd för att hugga i där det behövs. Du ska arbeta proaktiv i ditt arbetssätt för att på bästa sätt avlasta ledningen. Vi ser även att du är självständig, positiv och har ett utåtriktat arbetssätt samt är kommunikativ med kollegor för att bidra till en bra stämning på arbetsplatsen.

Information om företaget

Erfator är ett företag som erbjuder helhetslösningar för projekt -, bygg- och projekteringsledning inom affärsområdena bygg och fastighet, installation och energi samt infrastruktur och samhällsbyggnad. Företaget grundades 1990, vi är ca 40 medarbetare och sitter i fräscha lokaler på Södermalm i Stockholm.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast den 22 december 2016. Du ansöker genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Stefan Andersson 072-575 1334 eller Roger Jakobsson 072-722 90 72.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var