Marknadskoordinator och junior projektledare

Om jobbet

Är du en stjärna på marknadsföring? Har du även erfarenhet av administrativt och koordinerande arbete i grupp? Härligt! Fazer söker just nu en lösningsorienterad marknadskoordinator till sin verksamhet. Du kommer även inneha en roll som junior projektledare och delvis få utveckla denna utifrån dina tidigare erfarenheter och kunskaper. Detta är en möjlighet för dig som söker efter nya utmaningar och som är i början av din karriär. Detta är en direktanställning av Fazer.

Information om uppdraget

I din roll stöttar du framförallt marknadsavdelningen i olika typer av uppgifter kopplat till marknadsaktiviteter under året. Det kan handla om att ta fram marknadsunderlag och rapporter, korrekturläsa marknadsmaterial, koordinera utrullning av förändring på förpackning etc.

Du kommer även ha kontakt med externa och interna partners när det kommer till att ta in- och lämna vidare information och underlag- såväl bilder som text och siffror. Du kommer också vara ansvarig för att uppdatera och hantera prislistor och sortimentsfoldrar.

Du kommer fungera som en nyckelperson när det gäller att hämta, föra vidare och underhålla information i olika system och plattformar både interna och externa.

Detta är en rekryteringstjänst där Fazer vill att alla frågor gällande tjänsten skall gå till oss på Academic Work. Vid frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till stw03@academicwork.se

Arbetsuppgifter

Du kommer exempelivis att:
 • Vara fazernet-redaktör
 • Vara super user i deras media bank
 • Ansvara för att hantera lokala fakturor i Basware
 • Ansvara för VCD (Validoo, GS1 och Dabas)
 • Ansvara för att registrera produktinformation till system och databaser utifrån tidtabell
Tjänsten passar dig som vill få möjllighet att koordinera vissa egna projekt i samarbete med andra funktioner. Förutom dessa projekt genomför du aktiviteter i sociala medier för att lyfta våra varumärken och kommer med egna initiativ och idéer för att lyfta fram våra varumärken.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av- och förståelse för marknadsföringens olika delar samt runt 1-2 års erfarenhet av arbete i en liknande roll
 • Har erfarenhet av administrativt och koordinerande arbete i grupp
 • Känner dig mycket bekväm med att använda olika system och plattformar som ditt främsta verktyg
Det är meriterande om du har erfarenhet av några av de systemet som nämns ovan i din nuvarande roll.

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och inte rädd för att komma med idéer. Du tycker om att arbeta självständigt såväl som i nära samarbeten. Du vill ha en bred roll och vill delta inom många delar av marknadsområdet. Vidare är du en god kommunikatör med fallenhet för att förmedla och presentera information.

Övrig information
 • Start: Omgående start med hänsyn till viss uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, kontorstid
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 feb

Om företaget

Fazer-koncernen är ett familjeföretag som grundades år 1891 då den unge Karl Fazer uppfyllde sin dröm och öppnade sitt första konditori i Helsingfors. Nu, 125 år senare, är Fazer ett framgångsrikt internationellt företag. Ägt av familjen Fazer och ett av Finlands starkaste varumärken.