Marknadschef till Vision

Om jobbet

Är du vår nya marknadschef som vill vara med och sätta tonen för framtidens fackförbund?
Lyssna, så förstår du vad vi menar, http://satttonen.se/

Under de senaste åren har vi förvandlat Vision till ett modernt och aktivt fackförbund som växer och attraherar nya medlemmar. Vi ser ljust på framtiden, gillar utmaningar och vill hitta nya vägar som gör att vi växer i styrka och har de mest nöjda medlemmarna.

Om tjänsten
Vi söker nu dig som, tillsammans med ett team om tio kvalificerade medarbetare, har som uppgift att driva och ansvara för marknadsfrågor och värvning av medlemmar i funktionen för Kommunikation och facklig utveckling.

Målet är att växa och bli än mer relevanta för alla våra målgrupper. För dig som marknadschef innebär det en möjlighet att göra avtryck, påverka och skapa förändring. Ditt uppdrag är att säkerställa att vi gör rätt saker, är nyfikna och ständigt utvecklas. Ditt ansvar som marknadschef innebär:
  • Du har ett nationellt ansvar för medlemsvärvning, studentverksamhet samt utveckling av Visions varumärke, medlemstjänster och digitala satsningar.
  • Du leder ett kvalificerat team som jobbar med funktioner som: ansvar för kampanjer och uppföljning av värvningsaktiviteter, ansvar för att driva och utveckla varumärket, digitalt ansvar, telefonvärvning, studentverksamhet, utveckling av medlemstjänster och processledning som håller ihop större satsningar.
  • Utveckling och implementering av förbundets strategier för värvning i organisationen.
  • Ansvar för att, tillsammans med medarbetarna, bryta ner förbundets mål till utmanande och effektiva mål i verksamheten samt följa upp.
  • Nära samarbete med andra experter på funktionen samt andra enheter inom förbundet, nationellt och regionalt.
  • Omvärlds- och trendbevakning samt nätverksbyggande.
Du ingår i ledningsgruppen för kommunikationsavdelningen och jobbar/samarbetar där med kommunikationschef, presschef och chefredaktör samt utvecklingschefen som du också rapporterar till.

Vem är du?
Vi söker dig som är analytisk, drivande och har passion för marknad och försäljning. Du har en akademisk utbildning med inriktning på marknad- och/eller försäljning i kombination med mångårig erfarenhet från en liknande roll. Du kommer från en roll med resultat- och personalansvar i ett företag eller organisation där förändring och utveckling varit ett naturligt inslag i vardagen.

Din personlighet och motivation är avgörande. Du är prestigelös och förstår vad förankring och samarbete betyder för att nå resultat. Du gillar att ha kul på jobbet. Du är en trygg och tydlig chef som motiverar och älskar att se andra växa.

Intresserad?
Sök tjänsten via www.360rekrytering.se så snart som möjligt och senast den 25 december. Har du frågor så går det bra att kontakta rekryteringskonsult Lasse Davidsson på 073-150 27 17 eller lars.davidsson@360rekrytering.se Varmt välkommen med din ansökan!

Om Vision
Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, landsting, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Våra 186 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO. Läs mer om oss på www.vision.se
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget