Marknadsassistent till SENS

SENS · Marknadsföring · 9 dec

Om jobbet

Till ett innovativt bolag med fokus på miljövänliga energitjänster söker vi en marknadsassistent.

Till en flexibel roll söker vi en "doer" som är inte rädd för att sätta tänderna i nya utmaningar. SENS växer ständigt och just nu behöver utöka sin personalstryka med en marknadsassistent. Hos oss kommer du arbeta med flera olika projekt inom administration och marknadsrelaterade uppgifter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som marknadsadministratör hos SENS kommer du vara en del av en verksamhet med stora ambitioner inom hållbara energilösningar. Här får du möjlighet att använda dina förmågor inom marknad och administration för att säkerställa kvalitet och hög servicenivå. Välkommen till en arbetsgivare med hög teknisk kunnande och en arbetsklimat som karakteriseras av professionalitet och värme.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
 • Uppdatering av kundregister
 • Upplägg och uppdatering av kundmappar
 • Framtagning av nya dokumentmallar
 • Uppdatering av hemsida
 • Arbete med sociala medier så som Facebook, Instagram, Twiter
 • Medverka i marknadsaktiviteter så som mässor, kundevent
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som marknadsassistent kommer du ansvara för all administration och att all teknisk dokumentation finns samlad och sparad i respektive projektmapp i affärssystemet Sharepoint. Du kommer supportera våra affärsanalytiker med nödvändigt underlag kopplat till de enskilda projekten. Du kommer att vara starkt bidragande i planeringen och genomförande av kundaktiviteter, stora som små.

SENS sitter i fina och nybyggda lokaler i Nacka, Stockholm. Tjänsten kommer att tillsättas under december eller enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Önskade kvalifikationer:
 • Erfarenhet av arbete med mässor, event, kundaktiviteter
 • Viss erfarenhet av arbete med sociala medier
 • Goda kunskaper i Office
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Gymnasieutbildning
Som person är du självgående och trivs med att arbeta i team eftersom du kommer att kombinera eget ansvar och samarbete. Du är handlingskraftig och strukturerad med förmåga att självständigt prioritera arbetsuppgifter och leverera resultat. Du har en god organisatorisk förmåga och ett öga för detaljer eftersom en del av det administrativa arbetet kräver noggrannhet. Eftersom tjänsten innebär också att delta på olika marknadsföringsaktiviteter ser vi gärna att du har god social kompetens, är serviceinriktad och gillar att ha högt i tak.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Dana Jennerström, 0721-81 27 44

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.