Marknadsassistent till Biogas Öst

Om jobbet

Läser du en utbildning inom marknad eller kommunikation och vill få erfarenhet av att stötta ett bolag inom miljö och energi med deras marknadskommunikation? Har du en känsla för att vinkla texter på ett säljande sätt och på ett kreativt sätt utforma layout riktat mot olika målgrupper? I rollen som marknadsassistent jobbar du ca 4 timmar i veckan antingen hemifrån eller på kontoret i Uppsala med engagerade kollegor på långsiktigt uppdrag parallellt med dina studier. Är du rätt för tjänsten? Ansök redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Biogas Öst räkning en marknadsassistent med stort intresse för sociala medier och copy för att stötta teamet i deras marknadskommunikation.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Biogas Öst önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Biogas Öst. Uppdraget ses som långsiktigt och vi ser att du är i början av dina studier för att uppdraget ska bli så långsiktigt som möjligt.

Arbetsuppgifter

Som marknadsassistent kommer du arbeta med att stötta dina kollegor med deras marknadskommunikation. Du kommer att ansvara för att Biogas Öst syns i olika sociala medier, så som på facebook, twitter, blogg och linkedin. Vidare kommer du att hjälpa till med copy utifrån grova utkast på debattartiklar, pressmeddelanden samt olika typer av informationsmaterial och genom ditt arbete göra dessa texter kreativa och säljande. Det förväntas av dig att du kommer med idéer och nya kreativa infallsvinklar på texter och layout för olika utskick. På Biogas Öst använder de sig av indesign och detta är ett program även du kommer att jobba i. I rollen ingår även att hjälpa till att utveckla och uppdatera hemsidan.

Arbetet sker antingen hemifrån då det ibland kan vara smidigare eller från kontoret där du har sällskap av engagerade kollegor inom området biogas och förnybara drivmedel, vilket är det område du kommer att marknadsföra.

Tjänsten passar dig som vill passa på att få erfarenhet av att jobba med marknadsföring och kommunikation och få en god merit på CV:t parallellt med dina studier. För att komma in i rollen kommer du få en introduktion av företaget för att få en så bra förståelse inom området som möjligt.

Vi söker dig som
  • Just nu studerar en utbildning inom marknadsföring, pr, eller mediakommunikation eller annat relevant område, och har minst 2 år kvar till examen
  • Har ett intresse för sociala medier
  • Har en god kommunikativ förmåga, framför allt i skrift och är duktig på copy
  • Kan uttrycka dig flytande på svenska i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av illustration och har erfarenhet av Indesign men det är inget krav.

Som person är du noggrann och strukturerad och du tar ansvar för att driva och fullfölja dina arbetsuppgifter på ett engagerat och målinriktat sätt. Du har en god förmåga att på ett effektivt sätt arbeta självständigt, du tar egna initiativ. I rollen läggs det stor vikt vid att du har en god kommunikationsförmåga både tal och skrift, dvs att du på ett tydligt sätt får fram ditt budskap. Vidare brinner du för att skriva och komma med kreativa förslag för att förbättra både copy och layout.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: ca 4 timmar i veckan med flexibla arbetstider.
  • Placering: Centralt i Uppsala på kontoret, det finns även möjlighet att jobba hemifrån
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Biogas Öst är en storregional plattform för samverkan i sex län i Mälardalsregionen. De verkar för att stärka lokal och regional samverkan och utgöra en kunskaps- och kommunikationsresurs för regionen och dess aktörer samt jobbar för att främja utvecklingsprojekt som leder till en bättre miljö, en hållbar tillväxt samt regional utveckling. Genom samverkan mellan olika aktörer påverkas och förbättras förutsättningarna för biogas och andra förnybara drivmedel i regionen med syftet att bidra till att berörda miljömål uppnås. Verksamheten finansieras bland annat genom medlemsavgifter och offentligt sökta medel.