Marknadsassistent till Academic Works interna marknadsavdelning!

Om jobbet

Vill du jobba på en arbetsplats som hela tiden utvecklas, inspirerar dig att nå dina mål och ger dig förutsättningar för att ha riktigt kul på vägen? Vill du göra ditt bästa i varje situation och hela tiden skruva på detaljerna för att jobbet ska bli lite bättre gjort idag än igår? Härligt då vill vi samma sak. Välkommen att bli en del av vår marknadsavdelning!

Information om uppdraget

Vår svenska marknadsavdelningen består idag av åtta personer centralt. De flesta är specialister inom exempelvis content, event och medieinvesteringar och jobbar med att marknadsföra Academic Work som bemannings- och rekryteringsföretag. Men en del av vårt marknadsteam jobbar också direkt mot kund, och hjälper kundföretag att stärka sitt employer brand bland Young Professionals. Som marknadsassistent hos oss kommer du jobba inom båda dessa områden. Du kommer stödja hela teamet med administrativa uppgifter, men också med textbearbetning, presentationsmaterial och i undersökningsfrågor. Vid behov kan du också behöva vara behjälplig vid event. Du kommer med andra ord jobba med flera kontaktytor i teamet parallellt, och ibland också ha direktkontakt med våra kunder. Detta är en perfekt ingång för dig som vill lära dig marknadsavdelningens arbete från grunden i en organisation med ett starkt varumärke, högt tempo och stora ambitioner för framtiden.

Arbetsuppgifter
 • Administrera undersökningar och skapa presentationsmaterial av resultatet
 • Producera, renskriva, korrekturläsa och översätta texter
 • Vara behjälplig vid event för våra kunder
 • Sammanställa och förbereda underlag, samt bearbeta layout och animering av kundpresentationer och säljmaterial
 • Registrera och sammanställa statistik kring våra medieinvesteringar
 • Vid behov agera stöd till vår leveransorganisation för externannonsering av specifika jobb
Vi söker dig som
 • Är student och har minst ett år kvar på dina högskole- eller universitetsstudier
 • Har möjlighet att arbeta 2 dagar/vecka samt täcka upp heltid under sommarsemestrar
 • Har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • Har goda kunskaper i PowerPoint och Excel
 • Har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter
 • Har körkort
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba inom en marknadsavdelning och studerar marknadsföring, men det är inte ett krav. Det är meriterande om du har ett öga och en känsla för det grafiska samt erfarenhet av att jobba med Indesign och Photoshop.

Dina arbetsuppgifter kommer vara av varierande karaktär och priolistan ändras ofta flera gånger om dagen hos oss, därför tror vi att du behöver vara en flexibel och prestigelös person för att trivas. Eftersom jobbet handlar om att sköta små men avgörande detaljer, att administrera data och se till att presentationsmaterial håller hög standard behöver du vara noggrann och se värdet i att leverera med god kvalité. Det krävs även att du har en god skriftlig kommunikativ förmåga då du kommer producera, översätta och korrekturläsa texter. I rollen kommer du jobba nära flera i teamet vilket gör att vi ser att du har en god samarbetsförmåga, men det är även viktigt att du trivs med att självständigt driva dina arbetsuppgifter framåt på ett strukturerat sätt. Vi tror att du är en problemlösande person som känner dig bekväm med att lyfta luren och kontakta de personer som krävs för att få uppgifter slutförda.

Framförallt är det viktigt att du har en stark vilja att utvecklas och vi ser på sikt att du vill växa inom Academic Work!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 2 dagar/vecka
 • Lön: Timlön
 • Placering: Stockholm, Norrtull
 • Kontaktuppgifter: Stina de Hevesy, Talent Acquisition Manager Staff & Management
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stina.hevesy@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På https://www.academicwork.se/jobba-hos-oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!