Marknadsansvarig Visma Collectors

Om jobbet

Vismakoncernen är Nordens ledande leverantör av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköpslösningar, betalningstjänster och butiksdatalösningar. Visma förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400 000 kunder i både privat och offentlig sektor i norra Europa. Koncernen har drygt 6 700 anställda.

Visma Collectors AB söker nu

Marknadsansvarig

I rollen som marknadsansvarig ansvarar du för den strategiska och operativa marknadsföringen av Visma Collectors. Som marknadsansvarig arbetar du brett med både strategiskt och operativt marknadsstöd mot olika typer av målgrupper.

Du kommer att rapportera direkt till VD samt ingå i Visma Collectors ledningsgrupp.

Din roll innebär mycket eget ansvar men du har också ett nära samarbete med såväl övriga kollegor i Visma Collectors som Visma koncernen.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a.

Tillsammans med Säljchef och övriga i ledningsgruppen, ta fram marknadsplaner för de olika affärsområdena och ansvara för att de implementeras. Du har budgetansvar för marknadsaktiviteterna och ansvar för att våra marknads-KPIer nås.
  • Arbeta och utveckla den digitala marknadsplatsen och självständig driva projekt som spänner över flera avdelningar och områden. Du ska arbeta för att säkra en optimal exponering inom digital media.
  • Utveckla, hantera och uppdatera befintligt marknadsmaterial såsom hemsidor, broschyrer och instruktionsfilmer samt paketera olika lanseringar mot partners, marknader, kunder m.m.
  • Supportera sälj- och övriga organisationen och deras kunder med löpande behov av marknadsmaterial och kommunikativa frågor.
  • Utveckla och producera annonser, referenser, nyhetsbrev och exponeringsmaterial för butik och lager.
Viktiga egenskaper är att du är en duktig projektledare som kan driva saker självständigt. Du är en bra kommunikatör och inte heller rädd för att ta tag i saker. Praktisk AD erfarenhet kan vara meriterande.

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och erfarenhet från liknande arbete. Du har tidigare arbetat med marknadsföring och olika marknadsföringskanaler, du har arbetat med social- och digitalmedia och har gedigen kunskap och praktisk erfarenhet inom skapande av kampanjer och liknande. Du är välstrukturerad och van att planera och leda arbete. I den framtida rollen kan även visst personalansvar ligga.

Placeringsort är Stockholm

Välkommen att skicka CV och personligt brev till hr.collectors@visma.com snarast då urval och intervjuer sker löpande. För mer information är du välkommen att kontakta Erik Ahrholt på Visma Collectors AB, på erik.ahrholt@visma.com

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.