Marknadsanalytiker till Business Sweden

Om jobbet

Vill du vara med och bidra till utvecklingen på såväl den svenska som den utländska marknaden? Det här är en tjänst för dig som har mycket driv, en utpräglad analytisk förmåga och som håller hög kvalitet på ditt arbete.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Business Swedens räkning en marknadsanalytiker till ett uppdrag fram till årsskiftet. Business Swedens syfte är att hjälpa svenska företag att nå sin fulla internationella potential och utländska företag att investera och expandera i Sverige. Trivs du att arbeta i en internationell miljö med stark entreprenörsanda? Då kan den här tjänsten vara precis rätt för dig. Business Sweden sitter i byggnaden World Trade Center precis vid T-centralen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Business Swedens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Business Sweden.

Arbetsuppgifter

Som marknadsanalytiker kommer du att arbeta i en varierande roll med både direkt och digital marknadsföring. Eftersom Business Sweden är ett etablerat företag på den internationella marknaden kommer du att arbeta mot olika delar av hela världen. Du kommer bland annat ansvara för nyhetsutskick i samband med företagets kundaktiviteter där din roll även innebär deltagande av seminarium och analysering av utfallet.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för e-mail utskick och inbjudningar till event, landing pages m.m.
 • Analysera marknadsföringsdata
 • Stödja kampanjer via bland annat sociala media
 • Fungera som CRM-support
Tjänsten passar dig som vill få med sig erfarenhet från ett internationellt etablerat bolag och få en mycket god inblick i marknadsarbetet.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleutbildning eller liknande inom marknadsföring
 • Har 1-3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Talar och skriver flytande på både svenska och engelska då all kommunikation på företaget sker på bägge språken
 • Mycket god systemkännedom där du hanterar officepaketet, Excel och Power Point obekymrat
Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Episerver och andra Content Managament system så som Carma och Biztool.

Du som söker har praktisk erfarenhet av arbete med marknadsföring och en stark analytisk förmåga. Du ska gärna ha god överblicksförmåga och trivs med att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Vidare är du analytiskt lagd så du i din roll kommer att analysera marknadsföringsdata och sätta upp strategier. Du är kommunikativ, utåtriktad och trivs att arbeta i grupp.

Övrig information
 • Start: 3 Oktober
 • Omfattning: Heltid, tre månader
 • Placering: City
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Business Sweden är en organisation som har som syfte att hjälpa svenska företag att nå sin fulla internationella potential. Det gör de genom strategisk rådgivning och praktiskt stöd, såväl i Sverige som på nära 50 av världens mest intressanta marknader. I deras uppdrag ingår också att attrahera utländska investeringar till Sverige, något som tillför svenska företag kompetens, kapital och säljkanaler.