Marketing specialist sökes till ASUS

ASUS · Marknadsföring · 23 dec

Om jobbet

ASUS söker nu en marketing specialist som kan vara med och vidareutveckla deras marknadsföring av mobila enheter och datorer. ASUS är ett ledande företag i teknikbranschen och en av världens största tillverkare av bärbara datorer. ASUS står inför en spännande expansion där de ska lansera nya produktgrupper på den Nordiska marknaden. Du kommer att ingå i ett team på 17 personer, varav 14 sitter i Stockholm. ASUS är beläget i Kista.

Tjänstebeskrivning
I din roll som marketing specialist kommer du vara ansvarig i framtagandet och utförandet av företagets nya produktgrupper och för mobila enheter, samt delaktig i marknadsplaneringen för datorer på nordisk nivå.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara;
  • Skapande och implementerande av marknadsplaner för nya produktgrupper och företagets mobila enheter på nordisk nivå.
  • Ansvarig för att planera och utföra kvartalsbaserade marknadsplaner samt lägga upp strategier som kan implementeras både hos retail- och telekomoperatörer.
  • Uppföljning och rapportering av marknadsprojekt, både internt inom företaget och externt till partner.
  • Delaktig i planering och utförande av marknadsaktiviteter för datorer.
  • Daglig kommunikation och uppföljning med externa samarbetskunder och parters, så som mediebyråer, mediehus, eventbyråer, tryckerier m.fl.
  • Projektleda sälj- och marknadsevent, t.ex. mässor.
  • Uppdatera och följa upp budget.
  • Arbeta med översättningar, justeringar och på andra sätt lokalanpassa marknadsmaterial
  • Övrigt administrativt arbete.
Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning och minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet från telekom- eller operatörsledet och har ett stort intresse för PC-hårdvara och teknik. Vidare har du mycket goda kunskaper i Office-paketet och är bekväm att arbeta med siffror och presentationer. Vi ser att du kan prata och skriva engelska och svenska obehindrat.

Som person är du självgående, initiativtagande och kan driva flera projekt framåt parallellt. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt och gillar att arbeta tillsammans med andra människor. För att trivas i rollen som marketing specialist är det viktigt att tänka utanför boxen och själv kunna komma med förlag och idéer på hur saker ska lösas.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos ASUS. I denna rekryteringsprocess samarbetar ASUS med SW. Tjänsten är på heltid med start omgående. Ansök redan idag då urval och intervjuer kommer ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 08-407 55 66 anette.skantz@sw.se

Om ASUS
ASUS har över 20 års erfarenhet inom teknikbranschen och är ett ledande företag i den nya digitala eran. ASUS är världens tredje största tillverkare av bärbara datorer och är numera, sedan början av 2016, den största PC-tillverkaren på konsumentmarknaden både i Sverige och i hela Norden.

Bärbara datorer är dock inte allt. ASUS startade 1989 som ett moderkortsföretag och en majoritet av världens alla datorer har minst en komponent som är tillverkad av ASUS i sig. ASUS gör produkter inom nästan alla IT-relaterade områden, och designar och tillverkar produkter såsom bärbara datorer, stationära datorer, allt-i-ett datorer, surfplattor, mobiltelefoner, smartklockor, datorkomponenter, bildskärmar, multimedia-produkter, servrar, nätverksprodukter och till och med hemmarobotar.
Under 2015 vann ASUS 4368 utmärkelser världen över för sin höga kvalitet, design och innovativa lösningar. Med ett utvecklingsteam i världsklass med 5500 ingenjörer är ASUS ett företag som aldrig kommer sluta förvåna.

Genom att vara ett komponentföretag i grunden sitter det i företagets DNA att alltid tillverka innovativa produkter med fokus på hög kvalitet. ASUS är t.ex. känt för att ha lanserat konceptet eee PC, att vara först med att lansera 2-i-1-segmentet och att använda alternativa material, såsom bambu, i produkterna. Genom att konstant pusha gränserna, lyckades man även att lansera världens tunnaste 13-tummsdator, ASUS ZenBook UX305, som världens mest sålda inom sitt segment (Ultrabooks med Windows) förra året.
För närvarande har ASUS en global personalstyrka på mer än 17.000 anställda varav 83 anställda i Norden. http://www.asusnordic.com/se/
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.