Marketing Specialist med digitalt fokus till NCS Colour

Om jobbet

Brinner du för marknadsföring och affärsutveckling och har något års erfarenhet av en liknande roll? Detta är en toppenmöjlighet för dig som nu vill ta steget in på ett företag med ett ökande digitalt fokus samt mycket spännande kunder och produkter. Passa på att söka redan idag då vi jobbar med löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för NCS Colours räkning en Marketing Specialist med digitalt fokus.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NCS Colours önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos NCS Colour. NCS Colours intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Marketing Specialist kommer du framförallt arbeta med digital kommunikation men även traditionell marknadsföring och försäljningsstöd. Du kommer ha mycket frihet i din roll då du ansvarar för att starta och driva igenom aktiviteter utifrån den kärna som företaget tidigare skapat inom området. I detta ingår att ta ägandeskap för olika säljstöds- och kommunikationsaktiviteter.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för NCS Colours och CAPQs digitala kanaler för marknadsföring och försäljning
 • Optimera digitala kundupplevelseflöden
 • Effektivisera SEO med tydliga konverteringsmål
 • Skapa och genomföra aktiviteter som stödjer försäljningen både digitala och traditionella.
 • Stödja online-baserade försäljningsmål genom kampanjer och triggers
 • Öka varumärkesspridning och PR genom externa partners
 • Ta fram text, bild och video till nyheter och sociala medier
Tjänsten passar dig som har ett affärsmässigt tänk och som vill vara med i en rolig resa på ett företag i en global miljö.

Vi söker dig som
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning
 • Har erfarenhet av B2B marknadsföring och/eller försäljning
 • Jobbar obehindrat i WordPress, Adobe Creative Suite och Microsoft Office
 • Är lika säker på engelska som på svenska i tal och skrift då du behöver kommunicera på båda dessa språk i ditt arbete
 • Har ett normalt färgseende
Vår marknadsföring sker mycket genom kunskapsöverföring varför erfarenhet inom området är en fördel. Det är även meriterande om du har erfarenhet från en liknande tjänst där du arbetat med eCommerce och digital marknadsföring, samt meriterande om du har erfarenhet av CRM-system och vana av att skapa nyhetsbrev och kampanjer. Skulle du även ha kunskaper i tyska eller kinesiska är det ett plus, då NCS Colour har kontor i dessa länder.

Personlighetsmässigt har du en stor portion av eget driv, hög energi och en god förmåga att samarbeta i team. Du trivs med konstant utveckling och är den som springer först i ledet. Vidare har du ett naturligt servicetänk och ett stort intresse för kundens perspektiv.

Övrig information
 • Start: Årsskiftet eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid - 37,5 h arbetsvecka, långsiktigt uppdrag
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm, Kungsholmen
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

NCS Colour och undervarumärket CAPQ är ledande på moderna kvalitetslösningar inom Colour Management och finns representerade i 60 länder världen över. Med hjälp av designprodukter, mjukvaror och konsultation hjälper företaget sina kunder att smidigt kunna välja, definiera och kvalitetssäkra färger på deras produkter, så att de blir precis så som de tänkt sig från design till produktion och vidare ut till konsument. NCS jobbar nära kunderna som är ledande inom sina branscher och sträcker sig bl.a. från arkitekter och inredningsdesigners till bilvarumärken och elektroniktillverkare. Företaget har ca 35 anställda och medarbetarna består av en bra mix av åldrar och en jämn könsfördelning.