Marketing Coordinator till snabbväxande start-up

Dooer AB · Marknadsföring · 16 jan

Om jobbet

Dooer bygger Sveriges modernaste bokföringstjänst med hjälp av artificiell intelligens. Vi arbetar hårt med det ambitiösa målet att revolutionera hela bokföringsbranschen. Tillsammans med dig vill vi förenkla företagares vardag!

I marknadsteamet har du kollegor som utmanar och inspirerar dig. Men framförallt arbetar du precis som vi självständigt och målmedvetet för att nå visionen vi alla delar - att bli pionjärer och på allvar utmana status quo.

Nu tror vi att en av de roligaste och mest utmanande tjänsterna i Stockholm blivit ledig, nämligen den som Marketing Coordinator. Tillsammans med grymt duktiga kollegor skapar du kommunikation som skiljer sig från normen, och som har ambitionen att både sticka ut och beröra, samtidigt som den skapar nytta och sprider budskapet om Dooer. Du är med från grunden att sätta ett nytt bolag på marknaden med din personliga touch.

Du har förstås en lön som matchar din strålande arbetsinsats, tillgång till all mjuk- och hårdvara du kan tänkas behöva och en massa andra trevliga förmåner.

Vem du är
Förutom att du är otroligt idérik och har bra fingertoppskänsla, så tror vi att du har arbetat i ett marknadsteam med olika typer av digitala marknadskanaler vilket gör dig till den erfarna marknadsförare du är idag. Vi tror att du har arbetat med projekt där du själv utvecklat och lanserat kampanjer som sticker ut, med konceptutveckling, design, budskap, SEO, annonsköp och användarflöden.

Du har gjort det mesta och förstår därför hur allt kring ett bolags marknadsföring fungerar. Du är analytisk och använder data för att hela tiden bli vassare. Du har en bra känsla för copy och både redigerar och skriver inspirerande content.

Du har ett helhetstänk samtidigt som du kan skapa en unik finish på allt du producerar. Du har ett brinnande intresse av att lära dig nya saker och dina idéer landar oftast i "bra-högen. Din bakgrund är unik, och det gör dig extremt värdefull hos oss!

Vår vision
Om du är personen vi beskriver är det bara att gratulera - det är få människor som har lika mångsidig erfarenhet som du. I så fall vill vi att du joinar oss i arbetet med att bli Sveriges grymmaste företag. Vår vision är att göra livet lättare för alla företagare och deras anställda, samtidigt som vi bygger landets roligaste och mest kreativa arbetsplats.

Låter utmaningen lockande? Let's join forces! Tillsammans skapar vi en magisk framtid. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att ansöka!

Skicka in din ansökan här: https://dooer-ab-1.workable.com/jobs/378856
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Om Dooer
Dooer startades 2015 och består idag av ca 30 medarbetare som sitter i stora fräscha lokaler centralt i Stockholm. Dooers grundare Sam Nurmi har tidigare startat och drivit Loopia och Pingdom som båda var ledande företag inom sina nischer. Ta chansen och följ med på resan om att förändra en hel bransch!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var