Markax söker en junior, initiativtagande arbetsledare inom mark och anläggning

Om jobbet

Är du en person som växer med ansvar? Vill du jobba inom byggbranschen och få in en fot på ett ambitiöst anläggningsbolag där fokus ligger på kundrelationer och kvalitet?
Markax söker nu en junior arbetsledare inom mark och anläggning till teamet i Stockholm! Sök redan idag då vi selekterar löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Markax räkning en junior arbetsledare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Markax önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Markax.

Arbetsuppgifter

Som junior arbetsledare kommer du arbeta med den dagliga driften av arbetsplatsen och fungera som platschefens högra hand. Du kommer att koordinera arbetet på plats med daglig planering att hela tiden säkerställa att projekten löper på enligt tidsplan och att arbetet håller god kvalitet.

Du kommer till exempel att:
 • kontrollera och ta emot leveranser
 • sköta daglig kontakt med kunder, leverantörer och beställare
 • medverka på möten
 • säkerställa att samtliga inblandade har korrekt information och instruktioner
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom byggsektorn och jobba i en roll där du har många kontaktytor och där utvecklingsmöjligheterna är goda. Vidare ser vi att du trivs i ett mindre bolag där stämningen är mycket god och där du kommer att vara en viktig och betydelsefull medarbetade för verksamhetens vidareutveckling. Då Markax ser långsiktigt på rollen kan det på sikt finnas goda utvecklingsmöjligheter internt för rätt person.

Vi söker dig som
 • har en YH utbildning inom bygg, gärna med fokus på mark och anläggning
 • har ett tekniskt intresse och en teknisk kunskap som du erhållit ifrån studier och praktik
 • är flytande i svenska, då detta är språket som används i den dagliga kommunikationen
 • har B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba som arbetsledare sedan innan.

Som person är du en sann problemlösare som älskar utmaningar och gillar att få saker att hända. Du har en lättsam och positiv inställning, ingenting är omöjligt! Vidare ser vi vikten av att du inte är rädd för att fråga och ta egna initiativ. Då rollen kräver en hel del ensamarbete är det viktigt att du är en pålitlig person som växer med ansvar.

Övrig information
 • Start: omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning
 • Lön: enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Tim Knutsson
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

[Markax]( http://markax.se/är ett anläggningsbolag med inriktning på mindre till medelstora projekt inom den geografiska marknaden Stockholm-Mälardalen-Gävleborg. Företagets mål är att vara kundens främsta val av entreprenör i regionen samtidigt som att deras kundrelationer är och förblir långsiktiga.