Marinmekaniker sökes!

Om jobbet

Nu söker vi en båtmotormekaniker.

Vi söker dig med bakgrund och gedigen kunskap om marina maskiner som t ex sjöingenjör, motorman, båtmotormekaniker eller kanske fordonsmekaniker eller elektriker med kunskap om marina motorer. Vi ser gärna att du har några års relevant marin erfarenhet. Det är viktigt att du är serviceinriktad eftersom mycket arbete handlar om kundkontakt och arbete ute hos kund.

Vi tror att rätt person för tjänsten är van att arbeta självständigt. Körkort krävs. Meriterande om du även är van med svetsarbeten.

Tjänsten innebär att utföra reparationer och motorservice på kommersiella båtar och fritidsbåtar såväl på varvet som ute på fältet med en servicebil. Administrera servicerapporter efter utförd service samt service på reservkraftaggregat.

Företaget erbjuder en spännande roll som mekaniker med varierande mekaniska utmaningar både inom tyngre maskiner i yrkessjöfarten samt mindre maskiner i fritidsbåtar. Lokalen har ett fantastiskt läge på Djurgården i det marina centrum bakom Gröna lund.

Arbetsgivare är:
Johan Hanson Marin & Maskin AB
Beckholmsvägen 4
115 21 Stockholm

Rekryteringen sköts av Marinkraft - Sveriges enda rekryteringsbyrå för marina yrken! Ansvarig rekryteringskonsult - Nicolas Broberg, 08-6606240, nicolas.broberg@marinkraft.se

Sökord: Motormekaniker, diesel, mekaniker, sjöingenjör, marinmekaniker, marintekniker, marindiesel, tekniker, marin, varvsarbetare, varvsmekaniker, tungmekaniker, hydraultekniker, marinhydraulik, marina projekt, fartyg, fartygsmaskin, fartygsreparation, fartygselektriker, marinelektriker
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Reparatörer
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Företaget ägs och drivs av Johan Hanson som är utbildad sjöingenjör och arbetat till sjöss i olika befattningar - från motorman till maskinchef. Idag sträcker sig hans erfarenhet från färjor, oljetankers, isbrytare, superyachter till roro-fartyg.

Företaget har kompetens som sträcker sig från små inombordsmotorer i segel- och motorbåtar till de största fartygsmotorerna.

Vår lokal ligger på det anrika, renoverade Djurgårdsvarvet, granne med Gröna Lund, innanför Beckholmen. Där har vi vår båthall och motorverkstad.