Om jobbet

Jungfrusunds Marinservice har efter en lyckad vår- och sommarsäsong nu behov av att förstärka personalstyrkan med en marinmekaniker. Som mekaniker på Jungfrusunds Marinservice kommer du få arbeta med de flesta typer av servicearbeten som förekommer på ett fritidsbåtsvarv. Vi tror att du har något eller några års erfarenhet som mekaniker och har god förståelse kring fritidsbåtar och motorer. Vi ser gärna att du har en marinteknisk utbildning även om det inte är ett krav, det viktiga är att du har ett gediget intresse och god teknisk förståelse och kunskap kring marina motorer och drev. Vi tror att du är serviceminded och drivs av att hela tiden leverera bra resultat till företagets kunder.

Arbetsuppgifter:
  • Motorservice på både utom- och inombordare
  • Vana från att utföra servicearbeten på drev
  • Andra vanligt förekommande servicearbeten på ett fritidsbåtsvarv
Vi tror att din profil innehåller:
  • Erfarenhet som marinmekaniker
  • Serviceminded
  • Vana från att arbeta självständigt
Du kommer att vara anställd av Jungfrusunds Marinservice AB

Välkommen in med din ansökan genom vår portal. Urval sker löpande och tillträde sker omgående.

Vid frågor, kontakta Jonas Mittag-Leffler

070-595 21 16

Jonas@marinkraft.se

Denna rekrytering sköts av Marinkraft Bemanning Sverige AB. Marinkraft är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag specialiserat på marin personal och marina tjänster!

Sökord: Marinmekaniker, mekaniker, marin, motor, båtmotor, utombordare, inombordare, fyrtakt, tvåtakt, drev, båt, fritidsbåt, marina, varv, fritidsbåtsvarv, segelbåt, motorbåt, båtplats, vinterförvaring, konservering, motorkonservering, Ekerö, Jungfrusund,
Jobbfakta
Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget

Jungfrusunds Marinservice på Ekerö är beläget i Jungfrusunds Skärgårdsstad med restaurang, båtservice och båtförsäljning och möjlighet till andra aktiviteter i närområdet. Sedan nystarten 2014 har man satsat på att modernisera och utveckla företaget och har höga ambitioner. Jungfrusunds Marinservice erbjuder sina kunder sommar- och vinterförvaringsplatser, motor samt drevservice och alla andra typer av vanligt förekommande arbeten på ett modernt fritidsbåtsvarv. Området är i ett expansivt skede och växer hela tiden - välkommen till Ekerös marina centrum.