Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund

Om jobbet

Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40 och X55. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen.

Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du skall behärska svenska (minst B1 nivå) och engelska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss.

Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där kvälls-, natt- och helgarbete förekommer. Du kommer att arbeta i norra Europas största underhållsdepå - Hagalund i Solna!


Låter det spännande?
Registrera ditt CV och sök tjänsten via vår hemsida
www.mantena.se. Har du frågor angående tjänsten, ring någon av våra produktionsledare, Nimar Aboud 08-629 63 02 eller Robert Sköld 08-629 63 04.

Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2016-12-04.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Robert Sköld, 08-629 63 04

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ingår i den norska NSB-koncernen. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige an­svarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne samt två nya underhållskontrakt, underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Mer information om Mantena finner du på vår hemsida www.mantena.se.