Managing Consultant HR

RGP · HR & Personal · 26 dec

Om jobbet

Söker du nästa steg i din utveckling inom HR? Vi söker just nu en Managing
Consultant för att ytterligare lyfta vårt Human Capital-affärsområde. I den här rollen kommer du att bli en nyckelspelare för vår förmåga att vinna och leverera högkvalitativa uppdrag och lösningar för våra kunder.

Managing Consultant rollen är mycket bred och spänner över både affärsutveckling, projektleverans och kompetensansvar. I rollen inkluderas bland annat identifiering av nya affärsmöjligheter hos befintliga och nya kunder, kvalitetssäkring av projektleveranser, stöd till konsulter på projekt och uppföljning av genomförda projekt. Internt kommer du att driva och delta i utveckling av både affärsstrategier, omvärldsbevakning och talang/kompetens-frågor inom HR-området.

Den person vi söker ska ha en kombinerad konsult- och linjechefsbakgrund inom HR (> 5 år) och behöver ha en bred förståelse för komplexiteten inom HR-området. Inom Human Capital har vi ett tydligt fokus på HR Analytics, Compensation & Benefits och HR-system. Om du har en bakgrund inom eller är speciellt intresserad av dessa områden så är det definitivt en styrka. Då du kommer att vara involverad i och leda projekt så krävs också en bra förståelse för projekt- och förändringsledning.

Som person utgår vi från att du är kommunikativ och har en stor social kompetens. Rollen kräver också en förmåga att balansera de juridiska och mänskliga aspekterna av HR-uppdraget med de affärsmässiga och ekonomiska. Förmåga att strukturera och organisera projekt och att leda team och personer genom förändring är en förutsättning för att kunna hantera komplexiteten i våra Human Capital uppdrag.

Rollen är placerad i Stockholm city.

Låter denna tjänst intressant vill gärna träffa dig så snart som möjligt för att få veta mer om dig och din bakgrund. Skicka ditt CV till se.recruitment@rgp.com eller kontakta Charlotte Laurell på 0723-530 254 vid frågor om tjänsten. Urval, intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Charlotte Laurell, 0723-530 254

Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

RGP är ett internationellt konsultföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom Finance & Accounting, Human Capital, Information Management och Supply Chain. Vi hjälper våra kunder att genomföra förändringar som är avgörande för deras verksamheter. Våra viktigaste värderingsord är professionalism, ägarskap, talang, integritet, entusiasm och lojalitet. RGP har cirka 3 300 konsulter fördelade på 68 kontor världen över och långa relationer med flera av världens ledande bolag inklusive mer än hälften av Fortune 500.

För mer information om oss, besök vår hemsida
www.rgp.com/europe