Manager TV & CPE

Om jobbet

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Nu har vi lediga jobb för dig som tänker nytt och vill vara med och utveckla TV och CPE vilket innefattar streamad tv, WiFi, breband, smarta hem och STB. Och det i en digital värld där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen ha koll på hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen.På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.

Vad gör du som Manager TV & CPE på Telenor?
Du kommer ingå i, och ansvara för, en grupp som består av medarbetare som arbetar med TV och Fixed CPE. Gruppen ansvarar för att ta fram, kravställa och tekniskt följa upp TV och bredbandstjänster, men ansvarar också för hemutrustning såsom CPE och STB.

Som Manager TV & CPE har du ett övergripande ansvar för att, genom design och kontinuerliga förbättringar av TV och supportsystem, säkerställa stabilitet och prestanda inom TV- och WiFi-området.

I rollen ingår att planera för och utveckla TV-kapacitet och kapabilitet i linje med Telenors strategi och kundutveckling. Du är drivande i framtagandet av Telenor Sveriges FMC-strategi och slutkundsfunktionalitet i linje med hur branschen utvecklas t.ex. inom smarta hem, streamad TV och bredband.

Passar du ihop med oss?

För att vara aktuell för rollen behöver du ha:
  • Teknisk högskoleutbildning inom Tele eller Data.
  • Ett par års dokumenterad ledarerfarenhet.
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande roll inom Telecom eller Broadcast (TV).
  • Erfarenhet att verka i en affärsmässig och komplex struktur med stakeholder management.
Det är också bra om du:
  • Arbetat inom områdena TV Everywhere/Multiscreen.
  • Läst kurser/utbildning, eller har praktiskt erfarenhet av, agilt arbetssätt.
Du är en utpräglad "people manager" som utvecklar andra genom överlåtande av ansvar och coachning. Samarbete kommer naturligt för dig och du delar effektivt med dig av information, och erfarenheter. Vidare är du resultatinriktad och affärsmässig, och du navigerar enkelt i organisationens informella regler och strukturer för att få saker gjorda. Sist men inte minst är du inte rädd för att ifrågasätta traditionella tillvägagångssätt och du främjar förändring och nytänkande.

Vill du skapa framtiden med oss?
Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 november 2016.

Placeringsort:Stockholm

Anställningsform:Tillsvidare

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Erland Almström, rekryterande ledare, +46733819222 eller erland.almstrom@telenor.se. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på work@telenor.se.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Networks ansvarar för att planera, implementera och drifta Telenor Sveriges nätverk, samt att säkerställa en hög nyttjandegrad av nätinfrastrukturen med bästa upplevda kvalitet för kunden.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var