Manager Product & Process TV

Om jobbet

Manager Product & Process TV

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Nu har vi lediga jobb för dig som tänker nytt och vill arbeta med marknadsföring, customer experience och affärsutveckling av digitala tjänster och produkter. Och det i en värld där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen ha koll på hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen.

På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.

Vilka är vi?

Telenor är genom sitt varumärke Bredbandsbolaget en stark aktör inom TV och står nu mitt i den digitala utvecklingen. Vi söker nu en ledare till vårt team Product & Process TV.

Teamet hör till avdelningen Product & Process Management inom affärsområdet Broadband & TV. Vi är ca 10 personer som sitter i Stockholm. Teamets främsta ansvar är att driva arbetet med Telenors TV-produkter för en förstklassig kundupplevelse, där vi vill ligga i framkant med tekniken samtidigt som vi erbjuder enkla, stabila och användarvänliga tjänster. I teamet arbetar Broadband & TVs produktchefer för våra TV-produkter samt specialister med tvärfunktionella ansvarsområden.

Vad gör man som Manager Product & Process TV?

Som Manager Product & Process TV är du ansvarig för TV-teamet inom PPM, vilket innebär personalansvar såväl som ansvar för produktkvalitet, kostnadsstruktur och produktutveckling.

Dina medarbetare i teamet håller ihop arbetet kring sina respektive produkter genom att bl.a. leda produktforum, se till att våra produkter har en teknisk utvecklingsplan, utforma kravspecifikationer, prioritera förbättringsåtgärder och ansvara för att våra produkter drivs på ett kostnadseffektivt sätt. En produktchef har en sammanhållande och drivande roll mot många andra delar av organisationen. Det innebär att det ställs höga krav på dig som ledare att du har lätt att samarbeta med andra team och att du aktivt arbetar för en miljö som uppmuntrar till kontinuerlig förbättring.

Ansvaret för Product & Process Management TV ställer naturligtvis även andra krav på din förmåga - du behöver vara affärsmässig, tänka strategiskt och ha god förståelse för kundens behov. Du har förmåga att inspirera och leda ditt team i det dagliga arbetet och du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Passar du ihop med oss?

Vi söker dig som har:
  • Akademisk examen inom teknik, data eller ekonomi
  • Minst fem års erfarenhet från telecom eller broadcasting
  • Minst ett års ledarerfarenhet
  • Vana av att skapa och kommunicera beslutsunderlag och presentationer
Som person är du
  • Engagerad, lösningsfokuserad och drivs av att vilja skapa den bästa möjliga kundupplevelsen
  • Affärsmässig, målinriktad och kan arbeta självständigt
  • Du har goda ledaregenskaper, är positiv och har förmåga att skapa och utveckla engagemang och teamkänsla
  • En god kommunikatör som kan uttrycka dig väl i tal, skrift och presentationer, både på svenska och på engelska
  • En naturlig relationsbyggare som har lätt för att skapa och behålla långsiktiga kontakter
Placeringsort: Stockholm

Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering sammarbetar vi med Harvey Nash. Din ansökan skickar du till ansokan@harveynash.se och anger ref. nr. 4695. Du kan även söka via denna annons genom att klicka "Skicka ansökan". Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Malin Walldén malin.wallden@harveynash.se. Urval och intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Consumer Marketing ansvarar för att driva och utveckla vår konsumentaffär och vårt varumärke med fokus på digitala kanaler, tjänster och kunderbjudanden.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var