Manager Infrastructure

Om jobbet

Manager Infrastructure, Networks

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Nu har vi lediga jobb för dig som tänker nytt och vill vara med och utveckla vårt mobilnät eller infrastrukturen för fast bredband, telefoni, tv och data. Och det i en digital värld där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen ha koll på hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen.

På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.

Vad gör du som Manager Infrastructure på Telenor?
Som Manager Infrastructure ansvarar du för ett team på 16 medarbetare (Technical Architects och Technical Governance Leaders). Gruppen ansvarar för utveckling och förvaltning av egenägd infrastruktur, inklusive siter, fiber och coax.

I rollen som Manager Infrastructure har du budgetansvar för planering och underhåll av infrastruktur samt för löpande hyres-och energikostnader. Du är också ansvarig för ett av Networks största efficiencyprogram samt för att hela nätet dokumenteras och följs upp enligt satta riktlinjer. Du äger och verkställer långsiktiga strategiska projekt inom infrastruktur såsom exempelvis migration av huvudsiter. Förbättring av processer för kapacitetsuppgraderingar i mobila nätet liksom kvalitetskontroll och audit av Networks outsourcade verksamhet och partners inom infrastruktur och site ingår också som i dina ansvarsområden.

Passar du ihop med oss?

För att vara aktuell för rollen behöver du ha:
 • Akademisk examen inom tekniskt område (elektro eller Telecom)
 • C:a 3-5 års erfarenhet av liknande arbete
 • Dokumenterad ledarerfarenhet
 • Dokumenterad erfarenhet av processeffektivisering och förbättringsarbete
 • Verkat i en affärsmässig kontext
 • Haft budgetansvar
 • Erfarenhet från operatörs nätavdelning eller motsvarande hos leverantör
Det är också bra om du:
 • Har gått kurser i företagsekonomi
 • Har gått kurser, eller arbetat med, automatisering/industrialisering
 • Har erfarenhet av leverantörsupphandlingar och leverantörsval kopplat till infrastruktur (konstruktion, kraft, kyla)
 • Har erfarenhet av kommun- och markägardialog
Som person är du intresserad av personalledning: du är duktigt på att ge ditt team en tydlig riktningskänsla, och du ser till att samordna teamet i syfte att nå era gemensamma mål. Du arbetar aktivit med coaching och delegering i syfte att utveckla dina medarbetare. Vidare samarbetar du effektivt med andra, och dellar med dig av kunskaper, erfarenheter och information. Du är resultatorienterad, ser potentiella risker och följer upp de ekonomiska följderna av aktiviteter. Du har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt, planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt när du jobbar.

Vill du skapa framtiden med oss?Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 december 2016.

Placeringsort:Stockholm

Anställningsform:Tillsvidare

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Fredrik Borg, rekryterande ledare, +46733819910 eller fredrik.borg@telenor.se Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på work@telenor.se.
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Networks ansvarar för att planera, implementera och drifta Telenor Sveriges nätverk, samt att säkerställa en hög nyttjandegrad av nätinfrastrukturen med bästa upplevda kvalitet för kunden.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var