Målmedveten och driven säljare

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu drivna och målmedvetna säljare till ett ungt bolag med lång erfarenhet och med höga ambitioner, bolaget sitter i fräscha ljusa lokaler. Arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med försäljning och kundsupport i olika former. Arbetet ger dig goda möjligheter till att utvecklas i din roll som säljare och för rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas inom företaget. Företaget erbjuder sina medarbetare löpande utbildningar och daglig coachning, det ordnas även kontinuerliga teamaktiviteter. På arbetsplatsen finns det avkopplingsrum med Playstation 4, tillgång till kaffe, färsk frukt, godis mm.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • Har en god datavana och lätt för att lära dig olika system
  • Är driven och resultatinriktad
  • Är målfokuserad
  • Vill göra karriär inom försäljning
  • Är utåtriktad och har en hög social förmåga
Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande, men inget krav. Urvalet sker löpande varför vi vill tipsa dig om att vara snabb med din ansökan.

Beläggningsgrad: Heltid.
Lön: Fastlön och provision

Sökord: Försäljning, sälj, support, kundsupport, säljare, account manager, kundservice, kundtjänst, service, B2B , sale
Säljare, sälj, försäljning, innesälj, innesäljare, account manager, sales, B2B-sales, B2B, telemarketing, telefonförsäljning, mediasäljare, projektledning
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.