Målmedveten och driven dansk- eller finsktalande Account Manager till Innosoft!

Om jobbet

Innosoft söker drivna och engagerade försäljningsstjärnor som vill vara med på deras fortsatta framgångsrika resa mot expansion! Är du duktig på försäljning och dessutom talar Danska eller Finska kan du vara den vi söker som ges möjlighet att arbeta med försäljning av en attraktiv produkt med goda förtjänstmöjligheter! Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Innosofts räkning tekniska Account Managers.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Innosofts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic
Work](mailto: recruitmentstockholmsouth @academicwork.se)

Innosoft är ett mjukvaruföretag som säljer smarta lösningar som gör IT-konsulter mer effektiva. Innosoft är ensam distributör av LabTech på den nordiska marknaden och på kontoret i Sverige är man idag 10 personer. Det går bra för Innosoft och man har planer på att fortsätta sin framgångsrika resa under åren som kommer där även geografisk expansion finns med i planen. Man behöver därför stärka upp teamet med fler Account Managers som kan vara med och bidra till en fortsatt framgångsrik utveckling.

Innosoft har precis flyttat till nya fräscha lokaler i Årsta och arbetsmiljön präglas av högt i tak, samarbete och entreprenörsanda där man tillsammans jobbar för att driva bolaget framåt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Innosoft.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du att arbeta med införsäljning av IT-driftplattformen LabTech till IT-konsulter. Du kommer att ansvara för en egen geografisk region. Ditt arbete innefattar att kontakta nya kunder och ringa kalla samtal, följa upp leads (såväl dina egna som befintliga) och att sedan ansvara för hela försäljningscykeln från start till mål. Innosoft arbetar med att i första läget boka in en webb-demo med potentiella kunder, som du sedan håller i för att sedan gå vidare och göra en behovsanalys för varje enskild kund. Arbetet fortsätter sedan med att med hjälp av en teknisk resurs hos Innosoft skräddarsy en lösning för den aktuella kunden och sedan presentera den. Försäljningscyklerna sträcker sig oftast över ett par månader.

Du arbetar med telefon som främsta arbetsverktyg, men ditt arbete innefattar att flera gånger per vecka hålla demo-möten via webben och även hålla utvärderingsmöten med kunder där du presenterar en skräddarsydd lösning för deras behov.

Du kommer till exempel att:
 • Kontakta potentiella kunder via telefon för införsäljning av IT-driftplattformen LabTech
 • Hålla i Webb-demos för potentiella kunder och upprätta en behovsanalys utifrån varje enskild kunds behov
 • Tillsammans med teknisk resurs presentera skräddarsydda lösningar för kund och sedan skriva avtal
Under din första tid kommer du att gå bredvid en mer erfaren kollega för att lära dig allt du behöver veta. Du kommer även ges möjlighet att åka på utbildning i USA för att få en bra förståelse för produkterna som Innosoft arbetar med.

Tjänsten passar dig som brinner för försäljning och kundrelationer och som vill komma till en spännande arbetsplats med högt i tak där du erbjuds en attraktiv lönemodell och möjligheten att få vara med på en spännande resa framöver med expansionsplaner såväl geografiskt som omsättningsmässigt. För rätt person finns möjlighet att på sikt bli partner.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning eller mötesbokning sedan tidigare, eller i en likvärdig roll som innefattat kundkontakt.
 • Flytande i Danska eller Finska. Meriterande om du även talar Svenska.
 • Intresse och fallenhet för IT och/eller teknik
Det är meriterande om du

* Har arbetat med försäljning mot IT-konsulter eller med försäljning av liknande produkter

Som person är du målinriktad och affärsmässig. Du brinner för försäljning och motiveras av att se resultat av ditt arbete och att få vara i en miljö där man tillsammans med engagerade kollegor arbetar mot utveckling och för att Innosoft ska fortsätta sin framgångsrika resa. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och är duktig på att sätta dig in i och förstå olika kunders unika behov. Självklart är du en trevlig och uppskattad kollega som sprider energi till dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Snarast enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön + Provision
 • Placering: Årsta, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentstockholmsouth@academicwork.se](mailto: recruitmentstockholmsouth @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

51 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Innosoft är ett mjukvaruföretag som säljer en IT-driftsplattform kallad LabTech som möjliggör smarta lösningar för IT-konsulter. Innosoft är ensam distributör av LabTech på den Nordiska marknaden. Man har haft en mycket bra utveckling de senaste åren och nu fortsätter man sin framgångsrika resa och satsar på geografisk expansion.