Målinriktad Rekryterare till Adecco!

Om jobbet

Är du en van kommunikatör som gillar att arbeta i högt tempo? Har du erfarenhet av bemanningsbranschen och söker en ny utvecklande utmaning? Då har vi på Adecco tjänsten för dig som Rekryteringsansvarig för Industri & Logistik!


Om tjänsten

Som Rekryteringsansvarig för Adecco Industri & Logistik kommer du att ansvara för rekryteringsprocesser av olika profiler så som montörer, svetsare, CNC-operatörer, lagerarbetare, tekniker och chaufförer. Du kommer att arbeta med konsultrekrytering med uppdrag av välkända och attraktiva företag bland såväl större internationella bolag som mindre, lokala företag.

Som Rekryteringsansvarig är du ansvarig för hela rekryteringsprocessen med kravprofilstagning hos kund, annonsering, testadministration, urval av kandidater, djupintervjuer, referenstagning, personbedömning samt löpande kontakt med kund och kandidat. Du kommer att arbeta i högt tempo då du parallellt arbetar med flertalet rekryteringsprocesser mot olika kunder som alla väntar sig en snabb leverans av konsulter. I rollen ingår att vara aktiv i sociala nätverk samt närvara vid rekryteringsträffar och arbetsmarknadsdagar i samarbete med bland annat Arbetsförmedlingen, universitet och högskolor. Du har din huvudsakliga placering i på Adeccos huvudkontor i centrala Stockholm, och resor i regionen kommer att förekomma.

Om dig
För att lyckas i rollen som Rekryteringsansvarig för Adecco Industri & Logistik ska du gilla att arbeta i en föränderlig och tempofylld miljö, du är en van administratör och god kommunikatör. Vi söker dig som drivs av att lösa problem, som är social och gärna har telefonen som främsta arbetsredskap. Har du en förmåga att hitta kreativa lösningar och gärna hugger tag där det behövs är du rätt person för oss!

Meriterande för tjänsten är:
  • Erfarenhet av bemanningsbranschen
  • Personalvetarexamen eller motsvarande högskoleutbildning
  • Dator- och systemvana
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Om anställningen
Som Rekryteringsansvarig får du en anställning på heltid med tillsättning omgående i Adecco HR. Varje dag gör vi skillnad. För stora organisationer och små familjeföretag. För ingenjörer, sjuksköterskor och svetsare. För nyexaminerade och erfarna. Det kan låta självsäkert men vi säger det för att vi vet att det är sant. Genom oss frigörs oanad potential. Genom oss formas nya förmågor. Med våra konsulter, lösningar och tillvägagångssätt gör vi så att ett plus ett blir tre.

Med att frigöra potential handlar inte om oss eller vad vi kan göra. Det handlar om något mycket större. Om anledningen till varför vi vaknar på morgonen och varför vi går till jobbet. Tack vara oss tar individer och företag ett kliv framåt och uppåt. Det är så vi stärker Sverige.

Om ansökan
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Då vi hoppas på att snart kunna tillsätta tjänsten kommer rekryteringsarbetet ske löpande under ansökningstiden.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att få inbjudan till videointervju som du ombeds genomföra så snart som möjligt. De som går vidare får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Chef för Rekryteringscentret Hedvig Skarrie på hedvig.skarrie@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Ring Hedvig Skarrie, 08-59898079

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.