Målfokuserad Områdeschef med kundansvar till Hemfrid

Om jobbet

Är du en relationsskapande person som vill arbeta nära kunden? Vill du dessutom utvecklas inom arbetsledning och vara del av ett företag som präglas av nytänkande och stark tillväxt? Hemfrid expanderar och söker nu en Områdeschef med kundansvar. Låter det intressant? Ta chansen och sök redan idag!

Information om uppdraget

1996 startades Hemfrid och idag har företaget 2100 medarbetare runt om i Sverige. Academic Work söker för Hemfrids räkning en engagerad och driven Områdeschef till deras kontor på Södermalm i Stockholm. Som Områdeschef har du en nyckelroll då du ansvarar för all kundkontakt och kundnöjdhet för ett av Hemfrids områden i Stockholm.

Hemfrid är ett snabbt växande bolag och bidragande till deras framgång är deras värdegrund; att de är kunniga, nytänkande och handlar med ett stort hjärta. Därför ser vi även att du som söker har en känsla för kvalitet och förmåga att skapa ett starkt team.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen inledningsvis sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hemfrid.

Arbetsuppgifter

Som Områdeschef ansvarar du för att leverera branschens bästa kundservice till Hemfrids kunder. Du har budget- och resultatansvar för din region samt ansvarar för merförsäljning och för att kvalitetssäkra produkterna. Du arbetsleder två kollegor som i sin tur har personalansvar för cirka 30 medarbetare vardera. Du rapporterar direkt till Regionchefen för ditt område.

Du kommer till exempel att:
 • Ha löpande kundkontakt och ta emot förfrågningar och synpunkter samt arbeta med merförsäljning via personliga möten, telefon och mail
 • Ansvara, leda och motivera dina medarbetare
 • Optimera och planera budget för att driva ditt område framåt
 • Administrera avtal, fakturaunderlag och liknande
Vi söker dig som
 • Har 1års arbetslivserfarenhet av en roll innefattande personalansvar, arbetsledning och resultatuppföljning
 • Har arbetslivserfarenhet inom service och kundbemötande
 • Har körkort
 • Behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift då du kommer att ha kundkontakt samt arbeta med administrativa arbetsuppgifter på dessa språk
Det är meriterande om du:
 • Har en akademisk utbildning inom ekonomi, management eller service
 • Har arbetslivserfarenhet inom städbranschen eller liknande
För att trivas i organisationen är du en person som sporras av att leverera förstklassig service till kund och vill arbeta med människor i ett högt tempo. Du har ett affärsmässigt tänk och motiveras av att prestera genom nöjda kunder och personal. Du bör vara en person som är resultat- och utvecklingsdriven samt ser förändring som en spännande utmaning. På Hemfrid värdesätts alla relationer högt och arbetsplatsen karaktäriseras av en positiv, flexibel och lösningsorienterad inställning bland medarbetarna. Vidare anser vi att du som söker är noggrann, ödmjuk och tålmodig för att kunna hantera det personal- och kundansvar samt de administrativa uppgifter som rollen innebär.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stw02@academicwork.se](mailto: stw02@academicwork.se) under kontorstid. Ange gärna annonstitel och/eller annons-id i rubriken på ditt mail.
 • START: December 2016
 • OMFATTNING: Heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas, 6 månader
 • UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider
 • PLATS: Södermalm i Stockholm
 • KONTAKT: Rekryteringskonsult Emelie Gustafsson; Rekryteringsadministratör Sofie Hillborg, 08-120 522 85
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster och bolagets värderingar handlar om nytänkande, kompetens samt stort hjärta. Bolaget erbjuder bland annat städning, fönsterputs, barnpassning, samt trädgårdsarbete, vardagsomsorg till äldre och andra tjänster som förenklar vardagen och som ger kunderna tid till annat. Hemfrids kunder är privatpersoner som antingen köper tjänsterna direkt av Hemfrid eller nyttjar dem som löneförmån via sin arbetsgivare.
Hemfrid grundades 1996 och har idag drygt 2100 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Stockholm men företaget har också kontor i Malmö, Göteborg, Uppsala och Västerås.