M3 konsulter till CGI i Stockholm

CGI · Data & IT · 13 nov

Om jobbet

Jobba som konsult inom M3 på CGI i Stockholm. Du får jobba i en omväxlande roll med många olika kontaktytor!

CGI är en ledande M3 aktör och söker därför kompetenta konsulter till sin M3 Solution verksamheten i Sverige. CGI:s nya och befintliga M3 kunder expanderar och förändras. Detta innebär att CGI:s M3 team kontinuerligt förändras i takt med detta. För att fortsätta att växa och för att möta kundernas krav och behov utökar CGI sin verksamhet. Excellenta kundlösningar fås genom att kunna kombinera verksamhets- och IT-kunnande vilket skapar ett mervärde hos kunderna samt att kunna behålla vår goda service och möta kundernas nuvarande och kommande behov genom ett vinnande team. CGI är Infor Gold Services Partner vilket ger dig direkt tillgång till nya versioner och metoder. Vill du vara med och bidra till den fortsatta expansionen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av ett ledande konsultbolag och du får här chans att arbeta med spännande projekt och intressanta kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

CGI har idag ett antal både nya som etablerade M3 kunder som har ett ökat behov av att utveckla och förbättra sitt affärssystemstöd till sin verksamhet. Det kan vara större som mindre projekt där du kommer att ingå som en viktig del i att förstå kundernas behov och att realisera detta inom ramen för M3. Inom CGI:s M3 enhet kommer du att engageras i olika delar av projekt så som:
 • Förstudiearbete
 • Identifiera förbättringsområden
 • Lösningsförslag & specifikation
 • Applikations design & konfiguration
 • Felsökning - Support
 • Rådgivning
M3 har under de senaste åren utvecklats som produkt med tillhörande nya funktioner. Det är därför meriterande att ha kunskap om helheten inom M3 och ha förmågan att se samband mellan funktion, produkt och kundens verksamhet. Det kan likväl vara intressant om du är specialist inom något av M3:s huvudprocesser.

Rollen innebär i korthet

CGI erbjuder kunderna erfarna affärs- och applikationskonsulter som kan designa och konfigurera optimala lösningar inom ett eller flera av M3:s huvudprocess områden. Genom att vara rådgivande och vägledande samt "best practice" inom M3 arbetar CGI organiserat och professionellt så att kunden alltid sätts i centrum. Beroende på projekt och uppdrag kommer du ha många och varierande kontaktytor mot kunderna.

VEM ÄR DU?

Du har troligen redan idag en roll som verksamhets- eller applikationskonsult inom M3, alternativt en roll som processansvarig eller lösningsarkitekt inom ett företags linjeorganisation och som nu vill ta steget och möta nya intressanta och utvecklande möjligheter. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kompetens inom ett eller flera av nedan M3 områden:
 • Customer Sales & Service
 • Economy, finance and controlling
 • Supply Chain Management
 • Manufacturing operations
 • EAM (Maintenance & Equipment Management)
 • E-Sales/E-commerce
Som person är du prestigelös, flexibel och systematisk. För att vara framgångsrik är det viktigt att du är kreativ med nya angreppssätt och har god problemlösningsförmåga, är självgående och tar ansvar för din uppgift.

Du värdesätter teamarbete och har förmåga att skapa förtroende hos både kund och kollegor. Du sätter kundnyttan i centrum och är serviceorienterad samt att du har lika lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i både tal och skrift. För att trivas hos oss är du nyfiken, initiativ- och ansvarstagande samt har nära till skratt och humor. Tjänsteresor förekommer i denna tjänst.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Ring Patrik Lilja, 0709-810048

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.