Lösullsinstallatör

Om jobbet

Ta chansen och börja arbeta i en fartfylld miljö i en expansiv bransch med oss på Cremab.

Som lösullsinstallatör på Cremab kommer du i huvudsak att arbeta med installationer av cellulosaisolering i lösullsform ute hos kund. Detta kan vara allt ifrån tilläggsisolering hos en villaägare till isolering av väggar i ett nyproducerat hus. Du kommer ständigt att jobba tillsammans med en kollega, en person sköter inblåsningen av isoleringen samt en person matar isolermaskinen med isolering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att spruta isolering (lösull) på vindbjälklag, i snedtak, i väggar eller i golvbjälklag. Cremab arbetar med miljövänlig cellulosaisolering i lösullsform. Isoleringen varken kliar eller irriterar, helt enkelt marknadens överlägset bästa isolerprodukt att arbeta med.

Erfarenheter Eftersom Du även kommer att utföra kringarbeten som enklare snickeriarbete i form av landgångar på vind mm. måste du ha ett handlag för snickeriarbeten och behöver kunna arbeta i trånga utrymmen.

Vi har krav på att du har C-kort för att vara aktuell för den här tjänsten. Vårt kontor ligger i Täby Kyrkby, Ängsvägen 9, därifrån arbetsdagen påbörjas.
Jobbfakta
Ort
Täby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Cremab Isolering AB är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige och sysslar huvudsakligen med tilläggsisolering av vindar på befintliga fastigheter och hus. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, för att på så sätt kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande. Det växande klimathotet och stigande priserna på energi gör att vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster de kommande åren. Vi tar totalansvar från första kontakten till avslutad entreprenad samt att vi erbjuder marknadens bästa isoleringsprodukt med unika egenskaper!