Lösningsarkitekt

Consoden AB · Data & IT · Sista dagen!

Om jobbet

Consoden skapar en bättre morgondag genom att vi förbättrar, effektiviserar och förenklar vardagen via digitala lösningar. Vi söker efter skarpa personer som vill vara en del av att skapa framtidens tekniska system. Genom att bli en del av vårt team får du tillsammans med kompetenta och aktiva medarbetare vara med och göra en skillnad.

Som person är du professionell, strävar efter att göra ditt bästa varje gång och du tycker om att utvecklas. Vi vill att du är nyfiken och samarbetsorienterad eftersom det är personlighetsdrag vi värdesätter. Att skapa en gemenskap och dela med oss till varandra är en viktig del i vår vardag. I ditt arbete är du pålitlig, tar ansvar för leveranser och ställer gärna upp när någon behöver hjälp.

Våra konsulter jobbar främst i roller som systemingenjör, kravanalytiker, lösningsarkitekt, systemarkitekt, eller teknisk projektledare.
Din roll kan variera mellan olika projekt, men vårt fokus ligger alltid på att leverera ett system som utgår från verksamhetens krav. Vi arbetar både med att tillhandahålla resurser i kundprojekt och med helhetsåtaganden som bedrivs från något av våra kontor. Kunderna finns idag främst inom försvarsindustrin och telekomområdet.

Placeringsort: Stockholm eller Uppsala. Resor till andra orter kan förekomma.

VÅRA KRAV:

Teknisk utbildning på högskolenivå, gärna civilingenjör, datavetare eller motsvarande utbildning

Erfarenhet av kravställning, design, eller test av tekniska system, gärna inom it

Svenskt medborgarskap eftersom arbetet kan omfatta försvarssekretess

MERITERANDE ÄR:

Bakgrund från försvarsindustri eller myndigheter inom försvars- och säkerhetsområdet

Erfarenhet av teknisk projektledning eller teamledning

Erfarenhet av Systems Engineering

Erfarenhet om Unified Modeling Language eller
Systems Modeling Language

Erfarenhet av modellbaserad utveckling eller modelleringsverktyg.

LÅTER DET INTRESSANT?

För mer information, kontakta rekryterande chef: Per
Liljeström, affärsområdeschef Consoden AB, på per.liljeström@consoden.se eller telefon 0703-01 99 59. Vi utvärderar ansökningar fortlöpande.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Per Liljeström, 070-3019959

Publicerad

60 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Vi hjälper våra kunder att lyckas med sin verksamhet genom att erbjuda kvalificerade konsulttjänster, och vi har särskild kompetens när det finns högt ställda krav på systemens säkerhet och tillförlitlighet.
Consoden erbjuder en aktiv och utvecklande arbetsmiljö som kryddas av lång erfarenhet och stor nyfikenhet. Du får möjlighet att arbeta med experter/specialister i ett trivsamt växande bolag med en stolthet för det arbete vi gör för att utveckla en bättre morgondag. Våra kontor finns lokaliserade i centrala Uppsala och centrala Stockholm. Idag arbetar ett 30-tal medarbetare hos oss som konsulter i olika uppdrag och roller.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var