Lönesystemansvarig till utbildningsföretag - rekrytering

Om jobbet

Företaget
Vår kund är ett av Sveriges största utbildningsföretag. De arbetar inom hela utbildningskedjan, från förskolor till vuxenutbildningar och har ca 12 000 medarbetare runt om i Sverige. Kontoret är placerat i centrala Stockholm. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att man blir anställd direkt av kundföretaget.

Arbetsbeskrivning
Då kunden står inför en uppdatering av deras befintliga systemlösning för hr- och löneadministration söker de nu efter en systemansvarig. Du kommer att tillhöra löneavdelningen på 15 personer och ha ett nära samarbete med HR, ekonomi samt externa projektledare. Rollen kommer initialt att fokusera på implementering, testning och utbildning av anställda. Därefter följer ett förvaltningsarbete såsom att ansvara för versionsuppgraderingar, integrationer, kontroller, utdata och löpande utveckling.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av arbete med löner
  • Varit delaktig i systembyte
  • Goda kunskaper i Excel
  • Kunskaper i HR-plus är meriterande
För att passa i rollen bör du ha ett intresse för lön- och systemfrågor. Troligtvis har du en bakgrund som löneadministratör eller liknande samt varit delaktig vid implementering av nya system. Du trivs med att driva projekt framåt och är van att leda i möten och dokumentera.

Vidare är du självgående, kvalitetsmedveten och noggrann med en processorienterad helhetssyn. Problemlösning och långsiktigt samt proaktivt tänk är en del av dig. Du har en förmåga att se helheten, föreslå förbättringar, samt driva och förankra dessa tillsammans med kollegor inom avdelningen. Då arbetet innehåller både externa och interna kontakter är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att kommunicera på ett pedagogiskt sätt.

Intresse för tjänsten?
Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Ring Madeleine Hellsén, 0858622719

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.