Lönespecialist till storbank

SW · HR & Personal · 23 dec

Om jobbet

SW söker för kunds räkning en lönespecialist till avdelningen Payroll som hanterar löner för bankens anställda i Sverige. Vår kund är en bank med lokaler i Västerort. Du kommer att ingå i en grupp om 11 Lönespecialister och Redovisningsexperter som arbetar med löner. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och 6 månader framåt.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Lönespecialist kommer du att vara en del av bankens Payrollenhet. Du kommer arbeta med administrativa lönerelaterade ärenden, tex hantering av daglig post, arkivering och registrering i lönesystemet.

Detta är tjänsten för dig som har ett brinnande intresse för lön och har förståelse för alla delar inom lön.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en utbildning inom lön eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst 2 års tidigare erfarenhet av praktiskt arbete med lön, gärna från en större organisation. Har du erfarenhet från att arbetat i Nya POL från CGI är det meriterande.

Som person är du noggrann och strukturerad, du är ansvarstagande och får saker att hända. Du är en positiv och flexibel lagspelare med en naturlig känsla för service.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!