Lönekoordinator på 50% till skönhetsföretag i Stockholm!

Om jobbet

Är du en strukturerad och självgående Lönekoordinator med en positiv energi. Har du ett samarbetsorienterat arbetssätt, är prestigelös och sätter stort värde i att alltid leverera hög kvalitet? Då har vi på Adecco Finance & Legal det perfekta uppdraget för dig!

Hur ser din arbetsdag ut som Lönekoordinator?
Du kommer tillsammans med dina kollegor att sitta i härliga lokaler vid Östermalm, och som Lönekoordinator kommer du att ansvara för att koordinera löneprocessen i Norden och implementera ADP Streamline. Man kommer att övergå till ADP Streamline worldwide vilket innebär att man måste byta lönesystem i vissa länder i Norden. Detta projekt ska koordineras tillsammans med en konsult från ADP och en konsult från Visma. Övrig stöttning inom olika HR processer kommer att ingå samt att stötta cheferna i organisationen. Du kommer att rapportera till HR Manager.

Vem trivs här?
Har du förståelse för hur löneprocessen fungerar, har HR-bakgrund eller bakgrund inom löner samt har bra engelska i både tal och skrift är detta ett passande uppdrag för dig! Har du dessutom arbetat i Hogia och Agda eller har en god systemvana kommer du snabbt att sätta dig in i rollen. Vi söker en strukturerad och självgående lönekoordinator med en positiv energi. Du har ett samarbetsorienterat arbetssätt, är prestigelös och sätter stort värde i att alltid leverera hög kvalitet. Som person är du nyfiken, engagerad och lösningsorienterad.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående och pågå till 31 mars 2017. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.

Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.