Lönekonsulter sökes för spännande uppdrag

Wise Professionals · HR & Personal · Sista dagen!

Om jobbet

Till vår kund som befinner sig i en expansiv fas söker vi nu engagerade lönekonsulter för uppdrag på ca 3-4 månader under en övergångsperiod tills de har fått sina rekryteringar på plats. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt. För rätt person kan det finnas möjlighet till anställning hos kunden.

Ditt uppdrag

Vår kund är ett riktigt spännande företag verksamt inom konsultbranschen. Det är en outsourcingverksamhet där du i rollen som lönekonsult kommer att ha hand om hela löneprocessen för företagets kunder. Det är ett omväxlande arbete där du både arbetar självständigt och nära i team med dina kollegor. För dem på avdelningen som är erfarna inom lön ingår i rollen även handledning av mer juniora kollegor. I huvudsak utförs arbetet på kontoret i centrala Stockholm, men det kan även komma att innebära arbete ute hos kund.


Din bakgrund


Vi söker både dig som har längre erfarenhet av att arbeta med lön och dig som är ny inom området. Du har en yrkesutbildning eller motsvarande inom lön och vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du talar och skriver obehindrat på svenska och vi ser gärna att du är bekväm med att använda engelskan.

Som person är du strukturerad, samarbetsvillig och trivs med att få ta dig an nya utmaningar. Vi ser även att du är en person som gillar att bygga och upprätthålla relationer med kunder och inser vikten av att ge en god service.


När du blir en av oss


Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Julia Goossens (julia.goossens@wise.se) och Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget