Lönekonsult till Stockholm

Om jobbet

Lönekonsult till Visma Services

Visma Services är ett framgångsrikt företag som växer och är i ständig utveckling. Vi ligger i framkant när det gäller automatisering, digitalisering och nearshoring och nu söker vi lönekonsulter till affärsområdet Payroll.

Är du en Lönekonsult med intresse för digitalisering och nearshoring?

Som Lönekonsult hos oss har du helhetsansvaret för dina kunder gällande leveransen av deras lönehantering. I detta ansvar ligger att hantera vissa delar själv och samarbeta tätt med kollegorna i Rumänien som hanterar andra delar för att slutligen göra sign-off på hela leveransen innan den går till kund. Du kommer att delta i kundmöten samt ha kontakt med kundernas anställda och du har ett stort ansvar i att kontinuerligt sträva efter att effektivisera kundernas lönehantering genom automatisering, digitalisering och nearshoring.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet och mycket goda kunskaper av lönehantering och gärna i de lönesystem Hogia eller Agda som vi arbetar i. Du gillar utmaningen att jobba i ett högt tempo, du tar det yttersta ansvaret för dina kunder och leveranserna samt har förmågan att se vad som behövs utföras. Du arbetar bra både självständigt samt i team och du har en bra känsla för service och motiveras av att jobba mot deadlines.

För att lyckas i rollen krävs att du är van att arbeta konsultativt och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du behöver även vara IT- och systemorienterad med ett stort intresse för vad IT kan göra för att förenkla och förbättra lönehanteringen.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där det händer mycket och du kommer ingå i ett team med kompetenta och trevliga kollegor.

I rollen rapporterar du till ansvarig Gruppchef. Placeringsort kan vara InfraCity i Upplands Väsby eller Lindhagen på Kungsholmen.

Intresserad?

Sök tjänsten via länken nedan.

Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 28 oktober.
Jobbfakta
Ort
Utland
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.