Lönechef till Adecco

Om jobbet

Om Adecco
I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens naturliga val. 2015 omsatte Adecco Sverige ca 2,8 miljarder SEK. För mer information se www.adecco.se

Rollen som lönechef
I löneteamet arbetar idag nio lönekonsulter och en lönechef. Löneavdelningen ingår i ekonomiavdelningen och som lönechef rapporterar du till vår ekonomichef. Du ingår i ekonomiavdelningens ledningsgrupp. Som lönechef har du budget- och personalansvar för dina medarbetare. Vår nuvarande lönechef går vidare till andra utmaningar och nu söker vi dennes efterträdare.

Löneprocessen på Adecco är komplex och är tätt sammankopplad med vårt timbaserade tidredovisningssystem. Vi har mer än 100 kollektivavtal och flera olika bolag som ska tas hänsyn till i löneprocessen. Vi gör 75 000 löner och 6 000 arbetsgivarintyg per år. Vi arbetar i Agresso Lön.

Gruppen har en processinriktat arbetssätt så att arbetsuppgifterna fördelas mellan medarbetarna. Genom vårt arbetssätt breddar vi kompetensen och erbjuder goda möjligheter för medarbetarna att utvecklas.

Vem är du?
Du är bra på att utveckla dina medarbetares kompetens, du står för professionalism och hög service. Du har ett strategiskt tänkande, är drivande, tydlig, vågar fatta beslut och har lätt för att samarbeta på olika nivåer. Du har ett processinriktat synsätt och kan bidra till att fortsätta utveckla våra arbetssätt för ännu högre effektivitet, leveransförmåga och servicenivå.

Du bör ha en utbildning på högskolenivå eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Vi vill att du har minst 2-3 års ledarerfarenhet från löneavdelning samt minst fem års erfarenhet av att ha arbetat med löner inom ett större företag med komplexa tidsredovisnings- och lönesystem. Du bör ha en bred erfarenhet av kollektivavtalsfrågor.

Vad erbjuder vi?
Ett företag där medarbetare trivs. Vi är stolta över de senaste årens höga placeringar i Great Place To Work. Du vill jobba med stimulerande människor som förstår värdet av laget framför jaget, som vet att friskvård, ibland på jobbet, gör dig bättre på jobbet. Olika personligheter som är tillräckligt lika, som förenas kring värderingar sunda och vassa nog för att göra oss till en av Sveriges mest uppskattade arbetsplatser.

Är du intresserad?
Vi välkomnar ditt cv och personliga brev så snart som möjligt dock senast den 30 oktober. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Frågor om tjänsten och processen kan ställas till rekryteringskonsult Linda Josephson på 08-598 986 66.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Administration
Underkategori
Chefsbefattningar

Ring Linda Josephson, 08-598 980 00

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget