Löneansvarig till film- och tv-produktionsbolag

Om jobbet

Till ett av Sveriges mest spännande bolag inom mediebranschen rekryterar vi nu en löneansvarig till deras kontor i Stockholm.

Ditt uppdrag

Bolaget är precis inne i en spännande process där de nu har tagit hem sina löner från sin outsourcingleverantör. I din roll kommer du att sätta upp rutiner och processer för hela lönehantering, arbeta operativt med lön samt ansvara själv för hela löneprocessen.

Genom kontinuerlig dialog och närvaro i organisationen höjer du kompetensnivån och ser till att uppdaterade rutiner efterlevs. Exempel på områden du kommer att arbeta med är:
  • Frånvarohantering, semesterskulder, traktamenten, reseräkningar, utlägg
  • Distribuera överenskommet material till ekonomiavdelningen
  • Administrera företagsbilar, försäkringar inklusive pensioner
Här kommer du till ett bolag i en dynamisk miljö, snygga lokaler och trevliga kollegor där du tillhör shared service teamet på åtta personer och du rapporterar till manager för shared service.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen ser vi att du har god lönekunskap och du har flera års erfarenhet från självständigt lönearbete och du har god kännedom om processer, lagar och regler inom området. Du har tidigare arbetat i Agda PS och är duktig användare av systemet. Du har ett gott sinne för struktur och detaljer och är van att ta egna initiativ.

Viktigt i rollen är att du är social, har lätt för att bygga relationer samt har en god kommunikativ förmåga då du kommer att ha många kontaktytor i organisationen. Du är öppen för förändring och ser det som en spännande utmaning i att arbetsdagarna ser olika ut.


Om du vill veta mer


Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med denna rekrytering är kandidatansvarig Julia Goossens (julia.goossens@wise.se) och affärsområdeschef lön, Barbara Lidholt (barbara.lidholt@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om företaget