Löneadministratörer till framstående revisionsbolag i Stockholm!

Om jobbet

Är du en driven och engagerad person som är bra på att bygga långsiktiga relationer? Känner du dig redo att ständigt lära dig nytt för att ge företag och organisationer ett stöd i toppklass? Då har vi på Adecco Finance & Legal det perfekta uppdraget för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att jobba i ett härligt team med hela löneprocessen för de kunder du har ansvar för. Vidare får du ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Arbetsuppgifterna består av att hantera hela löneprocessen för kund. För mer erfarna lönekonsulter innebär det även handledning av yngre kollegor. Detta är en roll där du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor och arbetet utförs främst på det egna kontoret men kan även innebära arbete ute hos kund.

Vem trivs här?
Vi söker både dig som är relativt ny i rollen men även dig som har erfarenhet av lönehantering och som vill fortsätta din utveckling hos oss. Du har en

YH-utbildning eller motsvarande och gärna erfarenhet från löneområdet. Har du tidigare arbetat med lön eller redovisning på en revisions- eller redovisningsbyrå är det meriterande. Som person är du utåtriktad, tycker om att etablera förtroendefulla kontakter med kunder, har lätt för att samarbeta med andra och tvekar inte inför nya utmaningar. Du är strukturerad och trivs som bäst när du får vara med och påverka och driva arbetsprocesser framåt. Din svenska är flytande i tal och skrift. Engelska förekommer och du behöver kunna kommunicera skriftligt.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag som ska tillsättas omgående och kommer att pågå i 3-4 månader. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.

Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
HR-administration
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.