Löneadministratörer för framtida uppdrag!

TNG Group AB · Ekonomi · 17 dec

Om jobbet

För framtida uppdrag söker vi på TNG löneadministratörer med blandad erfarenhet till Stockholm.

Vi söker personer med varierande arbetslivserfarenhet inom löneadministration / lönekoordinering för framtida uppdrag. Våra kunder finns inom en mängd olika branscher och ställer olika krav av kompetens inom lön, och ser fram emot att hålla kontakt för framtida uppdrag som kan tänkas vara intressanta för dig.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag i roller som antingen har ett smalare eller ett bredare omfång inom löneadministration. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

Tjänsterna kan innebära att du är delaktig i hela löneprocessen vilket bland annat även innefattar:
  • Registreringar
  • Avstämningar
  • Informationsinhämtning
  • Kontinuerlig kontakt med myndigheter
Förutom lönearbete från ax till limpa är andra vanligt förekommande arbetsuppgifter
  • Pensionshantering
  • Semesterersättningar
  • Ledigheter
  • Reseräkningar med mera
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov och kan innefatta allt från att ansvara för löner åt företagets kunder till att hantera intern personal.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker har eftergymnasial utbildning inom löneadministration samt några års erfarenhet av att arbeta med löner. Vidare ser vi att du har erfarenhet av något av de större lönesystemen, exempelvis Hogia, Agda, Agresso, Peronec, Visma, POL svensk lön eller HR-plus.

Då det ibland kan vara intensiva och fartfyllda perioder är det viktigt att du arbetar effektivt och metodisk men även att du kan behålla lugnet.

Är du redo för nya utmaningar? Välkommen in med din ansökan!

INTRESSERAD?

Vi arbetar både med uppdrag inom rekrytering och inom bemanning. Vår rekryteringsverksamhet innebär att du får en anställning hos våra uppdragsgivare, och i vår bemanningsverksamhet är du anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänster som löneadministratör, ansök snarast! Vi går löpande igenom inkomna ansökningar för försöka matcha dig med något av våra uppdrag. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.